Haberler

Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Canbey, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürlüğü, ilçelerde yayınlanan gazetelerle bilgilendirme toplantısı yaptı.

Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürlüğü, ilçelerde yayınlanan gazetelerle bilgilendirme toplantısı yaptı.

Tekirdağ'ın büyükşehir olmasıyla birlikte ortaya çıkan yeni durumla ilgili gazete sahiplerine bilgi veren Tekirdağ Şube Müdürü Mustafa Canbey, "nitelikli içerik, kaliteli baskı" vurgusu yaptı.

Yerel gazetelerin bulundukları bölgenin sesi olduğuna dikkat çeken Canbey, "Gazetecilik bir kamu görevidir. Bir gazete yayın yaptığı bölgenin gözü kulağı olmalıdır ki, o bölgenin halkı onu sahiplensin. Eğer biz hep birlikte hem içerik olarak hem de görsel olarak kaliteli bir gazetecilik ortaya koyabilirsek, Tekirdağ'a da önemli bir hizmet etmiş oluruz" dedi.

Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğü olarak tek taraflı bir ilişki yerine karşılıklı etkileşimi tercih ettiklerini belirten Canbey, "Bizler bu görevlerde hem Tekirdağ halkına hem de siz değerli basın mensuplarına hizmet için bu koltuklarda oturuyoruz. Eğer bir sorununuz olursa 24 saat arayabilirsiniz. Telefonumuz sürekli açık" ifadelerini kullandı.

Tekirdağ'ın Büyükşehir olmasıyla birlikte yeni bir dönemin başladığına işaret eden Canbey, "Tekirdağ, Türkiye'nin en fazla göç ve yatırım alan illerinden biri konumunda ve hızla kalkınıyor. Basın olarak bizim de bu hıza ayak uydurmamız lazım. 1 Mart 2012'den beri sadece Tekirdağ merkez bize bağlıydı. Büyükşehirle birlikte yetki sınırlarımız genişledi ve artık bütün ilçeler de şubemizle çalışacak. Bu yeni dönem hem gazeteler hem de kamu kurumlarına büyük kolaylıklar sağlayacak" diye konuştu.

Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Tekirdağ Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdiresi Aysel Erkmen'in de katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Canbey Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title