Haberler

Basın Danışmanları'ndan Kitap Fuarı'na Tam Destek

Güncelleme:

Marmara Belediyeler Birliği'nin desteğiyle kurulan Basın Danışmanları Platformu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nın davetlisi olarak ilimizde bir araya geldi.

Bu yıl 7.'si düzenlenecek olan Kocaeli Kitap Fuarı'nın ele alındığı toplantıya katılan basın danışmanları, Sekapark'ta dolaştıkları Bilim Merkezi'ne hayran kaldılar.

SEKAPARK'TA BİR ARAYA GELDİLER

İstanbul'daki ilçe belediye basın danışmanlarından kurulu platformun yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Raşit Fidan, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal ile şube müdürleri tarafından ağırlandı. Sekapark Özsar Restaurant'ta bir araya gelen basın danışmanlarına Büyükşehir'in bu yıl 7.'sini düzenleyeceği Kocaeli Kitap Fuarı hakkında detaylı bilgi verildi.

BİLİM MERKEZİ ÇOK ETKİLEYİCİ

Geçen yıl 480 bin ziyaretçiyle Türkiye'nin en çok ziyaret edilen kitap fuarı olan Kocaeli Kitap Fuarı'nda bu yıl düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgi alan basın danışmanları, katkı sunmaya hazır olduklarını ifade etti. Kocaeli Kitap Fuarı'nın Doğu Marmara'nın en önemli organizasyonları arasında yer aldığını ifade eden basın danışmanları, özelikle İstanbul'un Anadolu yakasındaki belediyelerin katılım ve tanıtım noktasında destek vereceklerini aktardı. Basın danışmanları daha sonra Sekapark'ı dolaştı. Seka Kültür Alanı'ndaki kültür evlerini, Seka Film Platosu'nu ziyaret eden basın danışmanları, Seka Bilim Merkezi'nden çok etkilendi.

KAĞIT MÜZESİ ÇOK ÖNEMLİ

Açılışa hazır hale gelen Bilim Merkezi'ni dolaşan basın danışmanları, merkezdeki bazı düzenekleri deneme fırsatı buldu. Basın Danışmanları Platformu yöneticileri, çalışmaların devam ettiği Kağıt Müzesi'nin ise kent hafızasının gelecek nesillere aktarılması adına çok önemli bir yatırım olduğuna değindi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Marmara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title