Haberler

Basın Camiası Marbuılds'14 Fuarı'nda Buluştu

Mardin’de açılışı yapılan Yapı Grubu İnşaat Fuarı’nda (MARBUILDS’14) gazetecilerin açtığı stant yoğun ilgi gördü.

Mardin'de açılışı yapılan Yapı Grubu İnşaat Fuarı'nda (MARBUILDS'14) gazetecilerin açtığı stant yoğun ilgi gördü.

MARBUILDS'14, kapılarını ziyaretçilere açtı. Toplam 10 bin metrekare alan üzerinde açılan fuarda yaklaşık 200 katılımcı firma stant açtı. Fuar, 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Fuarda Basın İlan Kurumu Mardin Şubesi öncülüğünde yerel ve ulusal medya temsilcileri de stant açtı. Fuarın açılışına katılan Merkez Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, oda başkanları, iş adamları, basın standını ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Basın İlan Kurumu Mardin Şube Müdürü Adnan Günbegi, MARBUILDS'14'te açtıkları standa gazeteleri tanıttıkları söyledi. Günde 2 bin gazeteyi ücretsiz olarak okuyucularla buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Günbegi, "İkinci hedefimiz de fuara katılan firmalar ile gazeteleri buluşturmaktır. Bu şekilde gazetelerimizin firmalardan reklam alabilmelerini umut ediyoruz. Valilerimizin standa yaptıkları ziyaretlerin ardından standımız yoğun bir ilgi karşılaştı. Bu yoğunluğun devam edeceğini tahmin ediyoruz" dedi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title