Haberler

Bakan Çelik: Alnımız Açık Geleceğiz

Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, "İnşallah 30 Mart yerel seçiminde destek vereceksiniz ve yine başımız dik anlımız açık geleceğiz" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Bölge ve sahil partisi değiliz, biz tüm Türkiye'yi temsil eden bir siyasi partiyiz" dedi.

Çelik, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ve AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Fevzi Demirkol ile merkeze bağlı bazı köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Çamlıdere köyünde halka hitabeden Çelik, 2011 genel seçimlerinde sorunları yerinde tespit ederek çalışmalara başladıklarını söyledi.

Laf değil icraat ürettiklerini ifade eden Çelik, yerel seçimlerde de kentteki sorunları yerinde tespit edip, çözüm üretme gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.

AK Parti olarak sadece bir bölgeye hitap etmediklerini ve ülkenin genelini kucakladıklarını dile getiren Çelik, şöyle konuştu:

"Biz Türkiye'nin partisiyiz. İzmir'in, Şanlıurfa'nın, Hakkari'nin, Diyarbakır'ın, Kayseri'nin, Mersin'in yani 81 vilayet ve 76 milyonun partisiyiz. Bölge ve sahil partisi değiliz, biz tüm Türkiye'yi temsil eden bir siyasi partiyiz. Onun için 2011'de destek verdiniz Allah'a şükür mahcup olmadık. İnşallah 30 Mart yerel seçiminde destek vereceksiniz ve yine başımız dik anlımız açık geleceğiz."

Bölgenin en büyük sıkıntısının "elektrik" sorunu olduğunu hatırlatan Çelik, ilgililerle oturup bu konuyu kökten halledeceklerini aktardı.

"Güçlü gönderin güçlü hizmet alın"

Yerel seçimlerde vatandaşların kendilerine güvenmelerini isteyen Çelik, "Meydanlarda elinde mikrofon olan insanlar var.  Sakın, 'atalım, tutalım acaba 2 oy alabilir miyiz' diye heveslenenlere oylarınızı dağıtmayın, bölmeyin, parçalamayın. İnşallah güçlü gönderin güçlü hizmet alın" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, tüm zorluklara rağmen ülkeyi kalkındırdığına işaret eden Çelik, şöyle konuştu:

"Şu Anadolu'nun yiğidi, ülkenin talihini gerçekten kötü gidişatını değiştiren Sayın Başbakanı 1994 yılından beri karşı karşıya bıraktıkları sorunları bir hatırlayın. Belediye başkanı olduktan sonra cezaevine attılar sonra 'muhtar bile olmaz' diyerek dışarıda bıraktılar. Arkasından neler yapmadılar neler... Partiyi kapatmaya çalıştılar, her şeyi yaptılar ama o 'ben Allah'a dayanıyorum, millete güveniyorum' dedi. İşte Allah'a dayanan ve size güvenen Sayın Başbakanımızı 30 Mart'ta öyle bir destekleyin ki patlasın sandıklar, patlasın gitsin ya. Siz gereğini yapacaksınız bundan hiç endişemiz yok. İnanın biz yüreğimizi, kalbimizi, hayatımızı size feda ettik. Ne gecemiz var ne gündüzümüz."

Çelik, konuşmanın ardından köydeki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Faruk Çelik Şanlıurfa Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title