Haberler

Başhekim Kırmalı Muhtarlara Hastaneyi Tanıttı

Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Orhan Kırmalı, ilçeye bağlı mahallenin muhtarlarıyla bir araya gelerek, hastane hakkında bilgi verdi.

Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Orhan Kırmalı, ilçeye bağlı mahallenin muhtarlarıyla bir araya gelerek, hastane hakkında bilgi verdi.

Alaşehir Devlet Hastanesi Toplantı Salonu'nda, muhtarlara hastanede görev yapan doktorlar, kullanılan cihazlar slayt gösterileri halinde tanıtıldı. Başhekim Kırmalı, "Birer Alaşehirli olarak hepimizin bu hastaneyi yaşatma görevi olması gerekiyor. Hastanemiz Manisa ilinin sayılı hastaneleri arasında bulunuyor. 200 yataklı hastanemiz, 38 bin metrekare kapalı alana sahip. 9 tane ameliyat masamız var. Alaşehir, Sarıgöl, Eşme ve Buldan gibi komşu ilçelerle birlikte yaklaşık 160 bin nüfusa hizmet veriyoruz. Ancak halk arasında istenilen ve istediğimiz memnuniyeti sağlayamadık. Manisa ili bünyesinde bulunan bir çok hastanede bizim hastanemizde bulunan sağlık cihazlar yok. Hastanemizde 31 uzman hekim, 9 pratisyen hekim hizmet veriyor. 22 yataklı yoğun bakım ünitemiz mevcut, 8 adet hemodiyaliz makinemiz mevcut, 6 doktorla diş sağlığı hizmetleri veriyoruz. Bir çok hastanede film, ameliyat,tahlil, ultrason gibi bir çok alanda haftalar veya aylar sonrasına randevu veriliyor.Biz hastalarımıza aynı gün hizmet vermeye, sorunlarını anında çözmeye özen gösteriyoruz. Hastanemizde her branşta en az iki doktor olması için çalışıyoruz. Bina olarak kapasitemiz yeterli, doktor eksiklerimizin de tamamlanması için gerekli yazışmaları yaptık. Sizlerden hastanemizi tanıtmanızı,A dışarıda 'hastane binası güzel, içi boş' imajının yıkılması için bize destek olmanızı istiyoruz." dedi.

Amaçlarının insanlara en iyi hizmeti vermek olduklarını dile getiren Kırmalı, "Amacımız, insanların kendi ayaklarında olan hizmetlerden yararlanmasını sağlamak, başka yerlerde sağlık hizmeti aramak için yorulmasınlar. Randevu vermeden anında çözüm üretmek, hizmet ağımızı genişleterek,burayı büyütmek, başka yerlere alternatif olabilmek, insanların mağduriyetlerini en kısa zamanda ve en doğru şekilde giderebilmek." diye konuştu.

Bazı muhtarlar bugüne kadar bazı branşlarda uzman doktoru eksikliği ve acil serviste yaşanılan bazı olumsuzlukları dile getirirken, Başhekim Kırmalı, muhtarlara telefon numarasını vererek, "Sorunları beraber çözeceğiz, karşılaştığınız sorunları mutlaka bana bildiriniz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaşehir Sarıgöl Eşme Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

CAFER DEMİR:

SAYIN ORHAN BEY UMARIM HERŞEY SİZİN DEDİYİNİZ GİBİ OLUR BURASI COK DEYİŞİK BİR YERDİR BİZ HİÇ ZAMAN SALİHLİ DEVLET HASTANESİ GİBİ OLAMADIK SİZEDE İYİ ÇALISMALAR

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SAYIN ORHAN BEY UMARIM HERSEY SİZİN DEDİYİNİZ GİBİ OLUR BURASI COK DEYİSİK BİRYERDİR BURASI COK SİYASET VERİDİR BİZ HİÇ BİRZAMAN SALİHLİ DEVLET HASTANESİ GİBİ OLAMADIK SİZEDE İYİ CALISMALAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title