Haberler

Başdanışman Hüseyin Çelik, Kütahya Belediyesi'nin İftarına Katıldı

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, Kütahya Kütahya Belediyesi tarafından Bölcek Mahallesi’nde düzenlenen iftara katıldı.

AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, Kütahya Kütahya Belediyesi tarafından Bölcek Mahallesi'nde düzenlenen iftara katıldı.

İftara AK Parti Kütahya milletvekilleri Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 24. Dönem milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve vatandaşlar katıldı.

İftar öncesi masaları tek tek dolaşıp, vatandaşlarla sohbet eden Çelik, yeni hükümeti kurma çalışmalarının Pazartesi günü başlayacağını dile getirdi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği iftar sonrası bir konuşma yapan Çelik, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hükümeti kurma görevini vermiştir. Pazartesi gününden itibaren de turlar başlayacaktır.Halkımız eğer koalisyonu işaret etmişse 13 yıl tek başına iktidar olmuş bir partinin koalisyonu sineye çekmesi kolay bir şey değil ama vatandaşımız bunu söylüyor ve bunu emrediyorsa biz ona şapka çıkarırız. Demokrasi uzlaşma işidir. İyi niyetle Başbakanımız turlarına başlayacaktır. AK Parti Türkiye'nin hükümetsiz kalmaması için üzerine düşen ne gerekiyorsa bunu yapacaktır. Dolayısıyla Türkiye'nin karamsar olmaması gerekiyor. Kimse karamsarlığa kapılmasın, insanların hayatında olduğu gibi kurumların da hayatında inişler çıkışlar olur. Hayat, her zaman düz bir çizgi değildir. AK Parti başladığı günden bugüne Türkiye'de vatandaşların yüzde 75'ini idare etmiş bir partidir. Meclis Başkanlığını tayin ve tespit ederek seçtiğimiz gibi Allah'ın izniyle hükümeti de kuracağız ve gümbür gümbür Türkiye'mize hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Hüseyin Çelik Ak Parti Bölcek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title