Haberler

Başdanışman'dan Çarpıcı PKK İtirafı

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Başdanışmanlığa getirilen Etyen Mahçupyan'dan çarpıcı bir itiraf geldi: "Güneydoğu'da kamu düzeni PKK'nın elinde"

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun baş danışmanlığına atanan Akşam gazetesi yazarı Etyen Mahçupyan "baş danışman" sıfatıyla canlı yayında Akif Beki'nin sorularını yanıtladı.

Davutoğlu'nun "baş danışmanlık" teklifi için "hayır deme şansım yoktu" diyen Mahçupyan, PKK konusunda da çarpıcı bir itirafta bulundu.

"BÖLGEDE KAMU DÜZENİ PKK'NIN ELİNDE!"

Çözüm süreci iki taraflı bir süreç. Taraflardan biri ben yokum derse süreç biter. PKK da süreç boyunca çok şey kazandı. Selahattin Demirtaş gibi herkesin beğendiği bir siyasetçi çıkardılar. Meşruiyet kazanma yolunda mesafe aldılar. Bölgede güçlerini pekiştirdiler. Öyle ki kamu düzeni bölgeden şu anda devletin değil PKK'nın elinde. Başbakan bu yüzden kamu düzenine vurgu yapıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Etyen Mahçupyan Ahmet Davutoğlu Akif Beki Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (88)

VATANDAŞ:

ERMENİ SEVMEM KUSURA KALMA ETYİYEN

32
8
yanıtYanıtla
aa:

Dkkatinizi çekerim vatansever faşistler danışmanınız ermeni :)

25
7
yanıtYanıtla
KARAMANLI:

al sana >TÜRKİYE

25
4
yanıtYanıtla
XORTE KURD:

Başbakanın başdanışmanına bakıyorum da Türk halkı da Türkiyeyi türkler yönetiyor sanıyor :)))

24
5
yanıtYanıtla
hayret:

Allahım ne günlere kaldık. başbakanı bir ermeni yönlendiriyor. daha neler artık. . . . . . . . . . . .

23
4
yanıtYanıtla
adi herifler Mobil-ANDROID:

zaten işit haklı dimi şerefsiz herifler hadi bunada cevap verin yor um yapın kürt düşmanları alçak herifler

11
16
yanıtYanıtla
ADALET:

ermeniden başdanışmanın olursa güneygoğuyu değil bütünm ülkenin yönetimini abd ye bırakırsın . akp hainliğinin cezasını ödeyeceksin bütün vekillerin hainlikle yargılanacak inşaşah

15
11
yanıtYanıtla
TÜRK:

Danışmana bak ermeni, Allahım sen sabır ver

24
2
yanıtYanıtla
HAKTIR:

ATEŞTEN TOPU BÜYÜTÜP DAVUTOĞLUNUN ELİNE VERDİLER. . . . . .

22
3
yanıtYanıtla
aytek:

akpye oy atanlar oy atmaya devam edin yakında görecem ben sizi

19
6
yanıtYanıtla
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title