Haberler

Başdanışman Burak Ballı, Galatasaray'ı Kutladı

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu’nun Başdanışmanı Burak Ballı, sarı kırmızılıların 20. şampiyonluğunu kutladı.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu'nun Başdanışmanı Burak Ballı, sarı kırmızılıların 20. şampiyonluğunu kutladı.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Burak Ballı, Galatasaray Yönetimi ve taraftarlarının 20. şampiyonluğunu kutladı. Ballı, "1905 yılında Ali Sami Yen ve arkadaşları tarafından öğrenci oldukları Galatasaray Lisesi'nde kurulan kulübün ilk spor dalıdır. Şu ana kadar 20 kez Süper Lig şampiyonu olmuş, 15 kez Türkiye Kupası ve 13 kez de Türkiye Süper Kupası kazanmış, 2000 yılında da UEFA Kupası'nı ve UEFA Süper Kupa'yı kazanmıştır. Galatasaray, ayrıca Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından yapılan 'Dünyanın en iyi futbol kulüpleri' istatistik çalışmasında 2000 Ağustos ayı en iyi takımı, 2001 Ocak ayında ise puan sıralamasında 1. sıraya yükselerek ayın lideri olmuştur. Avrupa'da en fazla başarı yakalamış Türk takımı olan Galatasaray'ın kazandığı UEFA Kupası ve Süper Kupa dünyada büyük bir başarı olarak görülmüş, böylece Galatasaray adı tüm dünya tarafından tanınan bir marka haline gelmiş ve kulüp dünya çapında büyük bir taraftar topluluğu kazanmıştır. Galatasaray, 2014-2015 Spor Toto Süper Lig şampiyonu olarak 20. şampiyonluğunu alarak 4. yıldızı alan ilk Türk takımı olması başarısını gösteren Galatasaraylı futbolcuları, teknik kadroyu ve yöneticileri kutlayarak, Galatasaray'a 2015-2016 Avrupa Ligi ve Spor Toto maçlarında başarılar diliyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Galatasaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title