Haberler

Başbakanlıktaki "Savunma Sanayi" Brifingi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, insansız hava araçları, sınır güvenliğine ilişkin alınacak önlemler ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) terörle mücadelede ihtiyaç duyduğu tüm malzemelerin en seri şekilde teminiyle ilgili talimat verdiği öğrenildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, insansız hava araçları, sınır güvenliğine ilişkin alınacak önlemler ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) terörle mücadelede ihtiyaç duyduğu tüm malzemelerin en seri şekilde teminiyle ilgili talimat verdiği öğrenildi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu başkanlığında, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen savunma sanayi brifinginde, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyaç duyduğu malzemeler ve savunma sanayide devam eden projeler görüşüldü.

Bu çerçevede, Başbakan Davutoğlu'nun, toplantıda, özellikle insansız hava araçları, sınır güvenliğine ilişkin alınacak önlemler ve TSK'nın terörle mücadelede ihtiyaç duyduğu tüm malzemelerin en seri şekilde teminiyle ilgili talimat verdiği belirtildi.

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Davutoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title