Haberler

Başbakan'ın Vizyon Toplantısına Katılan Zerrin Özer'den Suç Duyurusu

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, kendisine Twitter ve Facebook üzerinden hakaret ettiği iddiasıyla 50 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi'ni açıkladığı toplantıya katıldığı için kendisine Twitter ve Facebook üzerinden hakaret ettiği iddiasıyla 50 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

RAHATSIZ OLDUĞU İÇİN ADLİYEYE GELEMEDİ

Rahatsız olduğu için adliyeye gelemediği öğrenilen ünlü sanatçı Zerrin Özer, avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

"HAKSIZ ELEŞTİRİ VE HAKARETLERE MARUZ KALMIŞTIR"

Çağlayan'daki adliyeye gelen Özer'in avukatı Oğuz Çelik'in yaptığı yazılı açıklamada, "Değerli sanatçımız Zerrin Özer, 11 Temmuz 2014 tarihinde Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi için düzenlediği Vizyon toplantısında bulunmasından dolayı gerek twitter gerekse facebook üzerinden haksız eleştiriler ve hakaretlere maruz kalmıştır. Zerrin Özer'in toplumumuzun her bireyi gibi fikirlerini ifade etmekte, demokratik haklarını kullanmada özgür olduğunu belirtmiştir. Sosyal medya üzerinden bir takım kişiler eleştiri sınırlarını aşan sözler ve paylaşımlarda bulunmuş, ağza alınmayacak şekilde hakaret ve küfür etmişlerdir. Sosyal medyadaki bu paylaşımlar sanatçımız Zerrin Özer'i fevkalade yaralamış ve derin üzüntüye boğmuştur. Özellikle şahsına, inancına, sanatçılığına, şerefine, onuruna hakaret eden kişiler hakkında kamu davası açılarak cezalandırılması için Cumuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştur" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Zerrin Özer Facebook Twitter Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

vatansever80:

bu kızcagız bir televizyon programında tecavüze ugradıgını söylemiş bayagıda gündemde kalmıştı şimdide akp sayesinde gündeme geldi napsınhalkın sanatçısı olamayanlar böyle şeylerle gündeme gelip reklam yapıyorlar

28
13
yanıtYanıtla
okan:

iyi yapmis küfürbazlar hadini bildirmek lazim simdi yazsinlar bakalim artik icerde birbirilerine söverler:)

15
24
yanıtYanıtla
muros:

bir numarali yalakalar gurubundan kendileri.

27
11
yanıtYanıtla
son kale:

uyanık sanıyor kendini aklınca adalet yok sanıyor sen bir sanatçıysan halka mal olmuşsan seni eleştirmeleride çok normal tabiki

21
12
yanıtYanıtla
sahin38:

bu ülkenin öküzleri bitmez isteyen istediği yere gider cehape ye giden ataistlere aydın sanatçı diye övgü başkasına gidene söv sanane

11
19
yanıtYanıtla
kaan:

nebiçim ülke lan burası. herkes gidebileceği yere rahatça gider ne var bunda

20
7
yanıtYanıtla
veli:

gündeme nasıl gelecek ....

16
9
yanıtYanıtla
klink:

zıırrt erenköy anca gidersin zerrin millet senin gibi düşünmek zorundamı çık şarkını söyle .bizene senin destek verdiğin partiden sahnemi sandın orayı herkes seni alkışlasın

15
9
yanıtYanıtla
GIYASETTIN DÜNÜRBASI:

Kılıçdaroğlu, Ekmelettin ve Demirtaş varsa aralarında alnından öpülür.

2
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title