Haberler

Başbakan Yıldırım Terör, Türkiye'nin Gündeminden Çıkacak

Başbakan Yıldırım Terör, Türkiye'nin gündeminden çıkacakYENİ ANAYASA'YI, BAŞKANLIK SİSTEMİNİ KONUŞACAĞIZBAŞBAKAN Binali Yıldırım, AK Parti il başkanlarıyla iftar programında bir araya gelerek, Terör, Türkiye'nin gündeminden çıkacak.

Başbakan Yıldırım Terör, Türkiye'nin gündeminden çıkacak

YENİ ANAYASA'YI, BAŞKANLIK SİSTEMİNİ KONUŞACAĞIZ

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, AK Parti il başkanlarıyla iftar programında bir araya gelerek, Terör, Türkiye'nin gündeminden çıkacak. Terörü artık Türkiye, konuşmaktan vazgeçecek. Konuşacak daha güzel şeylerimiz var. Ekonomiyi, refahı, yeni Anayasa'yı, başkanlık sistemini konuşacağız dedi.

MENFAATLERİNİ PARTİ DAVASININ ÜSTÜNDE GÖREN BU HAREKETİN İÇİNDE YER BULAMAZ

Başbakan Yıldırım, partide kuruluşundan bugüne görev yapan AK Parti il başkanlarıyla iftarda buluştu. ATO Congresium'daki iftar programında konuşan Yıldırım, AK Parti'nin bütün Türkiye'ye hitap eden bir Türkiye partisi olduğunu belirterek, Ayrımcılık yapanın AK Parti saflarında asla ve asla yeri olamaz. Küçük düşünen, bencillik yapan, menfaatlerini memleket menfaatinin, parti davasının üstünde gören bu hareketin içinde asla yer bulamaz. AK Parti davası 79 milyon vatan evladımızın hukukunu korumaktır. AK Parti'nin kurucu ilkesi Türkiye'nin birliği, beraberliğidir. AK Parti, Türkiye'de demokrasinin teminatıdır. AK Parti yönetimi, MKYK'sı, MYK'sı, genel başkanı, bakanları, milletvekilleri teşkilatımızın her kararda rızasını almak zorundadır ifadelerini kullandı.

DAVUTOĞLU'NA TEŞEKKÜR

Konuşmasında 22 Mayıs'taki kongreyle birlikte AK Parti'de yeni bir dönemin başladığına dikkat çeken Yıldırım, 64'üncü Hükümet'in Başbakanı Ahmet Davutoğlu'na da teşekkür ederek, Yeni dönemde aşkımızı tazelemiş olarak yeniden Türkiye'nin hizmetinde olmanın bahtiyarlığını hep beraber yaşıyoruz. Derdimiz, davamız, Türkiye'yi büyütmektir. Meselemiz vatandaşımızın huzuru, güveni ve kardeşliğidir. Yeni bir dönemeçte yeni bir heyecan içinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 22 Mayıs'ta kongremizi yaptık. Bayrak değişimini gerçekleştirdik. 64'üncü ve önceki hükümetlerde görev yapan Sayın Ahmet Davutoğlu kardeşimize ve o dönemde görev alan arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum diye konuştu.

YENİ ANAYASA'YI, BAŞKANLIK SİSTEMİNİ KONUŞACAĞIZ

Terörün, Türkiye'nin gündeminden çıkarılacağını vurgulayan Başbakan Yıldırım, Terör, Türkiye'nin gündeminden çıkacak. Terörü artık Türkiye, konuşmaktan vazgeçecek. Konuşacak daha güzel şeylerimiz var. Ekonomiyi, refahı, yeni Anayasa'yı, başkanlık sistemini konuşacağız. Türkiye'yi 2023 hedeflerine taşıyan mega projeleri konuşacağız. Terörün Türkiye gündemini işgal etmesine asla izin vermeyeceğiz. Yeter, 40 yıldır ülkemiz de milletimiz de bu beladan bıktı, usandı. Artık enerjimizi geleceğe, gençlerimizin geleceğine yönelik yeni hedeflere, yeni projelere ayıracağız diye konuştu.

DOSTLARINI ARTIRAN, DÜŞMANLARINI AZALTAN BİR DIŞ POLİTİKA ANLAYIŞIYLA...

Başbakan Yıldırım, Türkiye'nin dış politikasına ilişkin konuşarak, sözlerini şöyle sürdürdü Bölgede ve dünyada dostlarını artıran, düşmanlarını azaltan bir dış politika anlayışıyla bölgesel iş birliğini güçlendireceğiz ve bölgesel kalkınmayı komşularımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Bütün bunları yaptığımızda bölge üzerinde, Türkiye üzerinden oynanmaya çalışılan oyunları da yerle bir edeceğiz. Bu kutlu yürüyüşün lideri, kurucusu Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ondan aldığımız ilhamla, onun açtığı yolda aynı ilkeler, aynı hedefler doğrultusunda kutlu yürüyüşümüz devam edecek

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Ahmet Davutoğlu AK Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title