Haberler

Başbakan Yıldırım, Tataristan Cumhurbaşkanı Minnihanov'u Akşam Yemeğinde Ağırladı

Başbakan Binali Yıldırım, Rusya Federasyonu Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ve heyetini, Çankaya Köşkü’nde akşam yemeğinde ağırladı.

Başbakan Binali Yıldırım, Rusya Federasyonu Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ve heyetini, Çankaya Köşkü'nde akşam yemeğinde ağırladı.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre; Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye'yi ziyaret etmekte olan Rusya Federasyonu Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov ve heyetini Çankaya Köşkü'nde akşam yemeğinde ağırladı. Rusya Federasyonu'na geçtiğimiz hafta yaptığı ziyaret vesilesiyle gittiği Kazan'da gösterilen misafirperverlik için Cumhurbaşkanı Minnihanov'a teşekkür eden Yıldırım, 1 hafta gibi kısa bir sürenin ardından Minnihanov'u bu defa Türkiye'de görmekten memnuniyet duyduğunu belirtti.

Başbakan Yıldırım'ın, tarihi ve kültürel bağlara sahip olduğumuz Tataristan'ın Türkiye-Rusya ilişkilerinde önemli bir unsur olduğunu belirttiği; başta ekonomi olmak üzere, Türkiye-Tataristan ilişkilerinin her alanda güçlendirilmesini arzu ettiğini dile getirdiği öğrenildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Rüstem Minnihanov Binali Yıldırım Çankaya Köşkü Tataristan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title