Haberler

Başbakan Yıldırım Rusya'ya Gitti

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliği teklifine ilişkin, "İnşallah Rusya dönüşü, büyük bir mani olmazsa, bu hafta bitmeden teklifimizi gazi Meclisimize sunmuş olacağız." dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliği teklifine ilişkin, "İnşallah Rusya dönüşü, büyük bir mani olmazsa, bu hafta bitmeden teklifimizi gazi Meclisimize sunmuş olacağız." dedi.

Yıldırım, resmi ziyarette bulunacağı Rusya'ya hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda açıklama yaptı.

Bir basın mensubunun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM'deki görüşmesini hatırlatarak, anayasa değişikliği teklifinde bulunduğu belirtilen pürüzler üzerinde uzlaşı çıkıp çıkmadığını ve teklifin Meclis'e ne zaman sunulacağını sorması üzerine Başbakan Yıldırım, şunları söyledi:

"Sayın Bahçeli'ye çay içmeye gittim, beraber çay içtik, biraz sohbet ettik ondan sonra ayrıldık. Bu konuları daha önce konuştuk, vardığımız mutabakat çerçevesinde her iki partiden de arkadaşlarımız, genel başkanların talimatlarını, onların yönlendirmelerine uygun olarak detayları, teknik çalışmaları gerçekleştiriyorlar. Kamuoyuyla bugüne kadar paylaştığımız bu anayasa teklifiyle ilgili ne söylediysek aynen adım adım gerçekleşiyor. İnşallah Rusya dönüşü, büyük bir mani olmazsa, bu hafta bitmeden teklifimizi gazi Meclisimize sunmuş olacağız."

(Sürecek)

Kaynak: AA / Güncel

Binali Yıldırım Devlet Bahçeli Rusya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title