Haberler

Başbakan Yıldırım: Operasyonlar Sürecek, Oldu-Bittiye Asla İzin Verilmeyecek

Güncelleme:

Başbakan Binali Yıldırım, "Suriye'nin kuzeyinden, Türkiye'ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar bu operasyonlar sürecek, oldu bittiye asla izin verilmeyecek" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, " Suriye'nin kuzeyinden, Türkiye'ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar bu operasyonlar sürecek. Suriye'nin kuzeyinde, Türkiye'nin güneyinde bir oldu bittiye asla izin verilmeyecek" dedi.

BAŞBAKAN, TWITTER ADRESİNDEN AÇIKLAMA YAPTI

Başbakan Binali Yıldırım, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "TSK'mızın yürüttüğü operasyonla, sınırlarımızın, başta DAEŞ olmak üzere tüm terör örgütlerinden temizlenmesi amaçlanmaktadır.

"OPERASYONLAR SÜRECEK"

Suriye'nin kuzeyinden, Türkiye'ye yönelik hiçbir tehdidin kalmadığından emin olana kadar bu operasyonlar sürecek.

"OLDU BİTTİYE ASLA İZİN VERİLMEYECEK"

Suriye'nin kuzeyinde, Türkiye'nin güneyinde bir oldu bittiye asla izin verilmeyecek" ifadelerini kullandı.

DIŞİŞLERİ BAKANI: TÜRKİYE'YE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKSİNİZ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Birliğimize ve bütünlüğümüze kasteden gözü dönmüş taşeron cinayet örgütleri ve patronları şunu bilsinler: Türkiye'ye diz çöktüremeyeceksiniz" dedi.

Bakan Çavuşoğlu, Cizre'deki terör saldırısı ile ilgili twitter hesabından yaptığı açıklamada "Birliğimize ve bütünlüğümüze kasteden gözü dönmüş taşeron cinayet örgütleri ve patronları şunu bilsinler: Türkiye'ye diz çöktüremeyeceksiniz! Cizre'de şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kaydetti.

BAKAN ELVAN: MİLLETİMİZ BU ALÇAKLARIN HAİN PLANLARINA İZİN VERMEYECEK

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Cizre'de meydana gelen terör saldırısıyla ilgili sosyal medya hesaplarından yayımladığı mesajında "Milletimizin birlik ve beraberliğine kast eden hainler, tasmalarını elinde bulunduranların emriyle saldırdıkça saldırıyor. Ancak şunu unutuyorlar. Hem hükümetimiz hem de milletimiz bu alçakların hain planlarına fırsat vermeyecek. PKK, PYD, DAEŞ veya FETÖ. İsimleri ne olursa olsun, ihanet noktasında birleşen bu eli kanlı örgütleri ve onların arkasındaki elleri tek tek yok edeceğiz. Yaptıklarının hesabını bir bir soracağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, milletiyle birlikte güçlüdür. Cizre'de şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" ifadelerini kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title