Haberler

Başbakan Yıldırım MHP İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Güncelleme:

Zonguldak'ta bulunan Başbakan Binali Yıldırım MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Yıldırım yaklaşık yarım saatlik ziyaretin ardından maden işçilerinin sorunlarını dinledi.

Filyos Liman Projesi'nin temel atma töreni ile 72 tesisin açılışını gerçekleştiren Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İl Teşkilatını ziyaret etti. Başbakan Yıldırım, daha sonra teşkilat binasının yanında bulunan MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

İL BAŞKANI KARŞILADI

MHP'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Başbakan Yıldırım, MHP İl Başkanı Hamdi Ayan tarafından karşılandı. Ziyaret basına kapalı gerçekleştirildi. Yaklaşık yarım saat MHP İl Başkanlığı binasında kalan Başbakan Binali Yıldırım ardından Genel Maden İşçileri Sendikasına geçti.

MADEN İŞÇİLÇERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci ve maden işçileri tarafından karşılanan Başbakan Yıldırım, maden işçilerinin sorunlarını dinledi. Yıldırım, GMİS ziyaretinin ardından helikopter ile kentten ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Binali Yıldırım Zonguldak AK Parti Filyos Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title