Haberler

Başbakan Yıldırım Ardahan'a Geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, 15 Mart 2017 Çarşamba günü Halk Oylamasına sunulacak Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini vatandaşlara anlatmak ve bir dizi yatırımlarım müjdesini vermek için düzenlenecek mitinge katılmak üzere, Ardahan’a gelecek.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, 15 Mart 2017 Çarşamba günü Halk Oylamasına sunulacak Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini vatandaşlara anlatmak ve bir dizi yatırımlarım müjdesini vermek için düzenlenecek mitinge katılmak üzere, Ardahan'a gelecek.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Başbakan Binali Yıldırım, Tarım, turizm, ulaştırma, lojistik ve dış ticaret alanlarında yapılacak olan yatırımların müjdesini vermek ve referandum süreci nedeniyle halka seslenmek üzere 15 Mart'ta Ardahan'a geleceğini duyurdu.

Baydar yaptığı açıklamada, "Türkiye'yi yeni bir yönetim anlayışı ile dünyanın en saygın ülkelerinden biri haline getirmek amacıyla hazırlanan ve TBMM tarafından da kabul edilerek 16 Nisan 'da yapılacak referandum öncesi sisteme ilişkin geniş açıklamalarda bulunmak üzere Sayın başbakanımız Ardahan'a gelecek. Ayrıca ilimizde yapılması planlanan dev yatırımların müjdesini de verecek olan Genel Başkanımız ve Başbakan Binali Yıldırım 15 Mart 2017 tarihinde halkla kucaklaşacak. Mitinge tüm Ardahanlıları bekliyoruz." dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım AK Parti Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title