Haberler

Başbakan Yardımcısı Yılmaz: "Yüksek Gelir Grubuna Geçelim"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın programa gelişi- Programdan detaylar ve Başbakan Yardımcısı Yılmaz'ın konuşması Başbakan Yardımcısı Yılmaz: - "AK Parti son 13 yılda Türkiye'yi alt orta gelir grubundan, üst orta gelir grubuna yükseltti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın programa gelişi- Programdan detaylar ve Başbakan Yardımcısı Yılmaz'ın konuşması Başbakan Yardımcısı Yılmaz: - "AK Parti son 13 yılda Türkiye'yi alt orta gelir grubundan, üst orta gelir grubuna yükseltti. Şimdi diyoruz ki yüksek gelir grubuna geçelim. Önümüzde duran en önemli hedeflerden biri budur" Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "AK Parti son 13 yılda Türkiye'yi alt orta gelir grubundan, üst orta gelir grubuna yükseltti. Şimdi diyoruz ki yüksek gelir grubuna geçelim. Önümüzde duran en önemli hedeflerden biri budur" dedi.Bingöl'deki temaslarını sürdüren Yılmaz, bir restoranda düzenlenen programda, vatandaşlarla bir araya geldi.Yılmaz, yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin bir bakıma 7 Haziran seçimlerinin uzatması olduğunu ifade ederek, 2019'a kadar Türkiye'de seçimlerin olmamasının sevindirici olduğunu söyledi.AK Parti'nin tek başına iktidarının, 13 yıldır başlattığı hamlelerin ve istikrarın devam etmesi açısından önemli olduğunu belirten Yılmaz, "AK Parti son 13 yılda Türkiye'yi alt orta gelir grubundan, üst orta gelir grubuna yükseltti. İkinci ligin üst kısmındayız. Şimdi diyoruz ki yüksek gelir grubuna geçelim. Önümüzde duran en önemli hedeflerden biri budur. Türkiye 3 bin dolarlardan 10 bin dolar seviyesine geldi. Şimdi bir hamle daha yapıp bu 13 bin doları aştığımız zaman o zenginler kulübüne alttan da olsa adımımızı atmış olacağız" ifadesini kullandı.- "Türkiye yoluna devam ediyor"Partilerinin, 13 yıllık tecrübesinin verdiği güç ve imkanla Türkiye'nin ikinci kalkınma hamlesini gerçekleştirebileceğini anlatan Yılmaz, "Türkiye birinci nesil reformlarını gerçekleştirdi. Vesayetçi yapıları kırdı, ekonomide atılımlar yaptı, sosyal alanda, dış politikada çok çeşitli açılımlar yaptık. Şimdi ise daha üst noktaya gitmemiz gerekiyor" diye konuştu.Bu seçimin ana sorusunun "AK Parti tek başına iktidar olsun mu, devam etsin mi, etmesin mi?" olduğunu belirten Yılmaz, koalisyon yapılarıyla reform yapmanın zorluğundan bahsetti.Dünyadaki ekonomik krizlere ve siyasi çalkantılara rağmen Türkiye ekonomisinin büyüdüğüne dikkat çeken Yılmaz, şunları kaydetti: "Geçmişte dünyada kriz olmazdı, Türkiye'de olurdu. Şimdi dünyada krizin etkileri var, Türkiye yoluna devam ediyor, büyümeye devam ediyor. Bu ne sayesinde oluyor? İşte yine istikrar sayesinde, tecrübeli bir hükümet sayesinde, güven veren politikalar sayesinde. Bu öyle kolay bir iş değil. Hani fırtınalı bir denizde geminizi yüzdürmek gibi bir şey bu. Bunu bilmezseniz, etmezseniz bir yerde kazaya uğrarsınız, krizler yaşarsınız."Yılmaz, buradaki programının ardından, HAK-İŞ, TES-İŞ ve YOL-İŞ sendikaları Bingöl temsilcileriyle özel idare tesislerinde bir araya geldi.

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Yılmaz Ak Parti Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title