Haberler

Başbakan Yardımcısı Yılmaz: "İçeride ve Dışarıda Türkiye'ye Olan Güven Artıyor"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıklamaları Başbakan Yardımcısı Yılmaz, seçim sonuçlarını değerlendirdiBaşbakan Yardımcısı Yılmaz, "İçeride ve dışarıda Türkiye'ye olan güven artıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıklamaları Başbakan Yardımcısı Yılmaz, seçim sonuçlarını değerlendirdiBaşbakan Yardımcısı Yılmaz, "İçeride ve dışarıda Türkiye'ye olan güven artıyor. Bu, yatırımları artıracaktır. İstikrarlı bir hükümet, Türkiye'nin büyümesini daha üst noktalara çekecektir" dedi. Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının demokrasi, Türkiye ve halk için hayırlı olmasını diledi.Siyasi istikrarın, ekonomi, terör ve uluslararası ilişkiler bakımından önemine işaret eden Yılmaz, "Ortadoğu'da bir dönüşüm süreci var ve bu süreçte de mutlaka Türkiye'de istikrarlı ve güçlü bir hükümete ihtiyaç bulunuyor" dedi.İstikrarın çeşitli etkilerinin finansal piyasalarda görülmeye başlandığını anlatan Yılmaz, "İçeride ve dışarıda Türkiye'ye olan güven, öngörülebilirlik artıyor. Bu, yatırımları artıracaktır. Dolayısıyla istikrarlı bir hükümet inşallah Türkiye'nin büyümesini daha üst noktalara çekecektir" şeklinde konuştu.-"Türkiye çok daha büyüyecek"2016 yılından başlayarak inşallah Türkiye yeni bir aşamaya geçeceğine işaret eden Yılmaz, "Bu yeni aşamada yapacağımız reformlar ve dönüşümlerle, güçlü, istikrarlı ve koordineli bir yönetimle Türkiye çok daha büyüyecek, katma değeri çok daha yüksek bir ekonomik yapı adım adım inşa edilecek. Bu da bizi 2023 ve ötesine taşıyacak" dedi.-"HDP siyaset üretemedi"HDP'nin seçimde kısa bir sürede çok ciddi oy kaybına uğradığını dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti: "HDP siyaset üretemedi. Halkın beklentilerine karşılık veremedi. Artan şiddet olayları karşısında, terör karşısında net bir tavır sergileyemedi. Sivil siyasetin gücünü ön plana çıkaramadı. Bunun seçim sonucuna ciddi yansıması oldu. AK Parti'nin başarısında 7 Haziran'ın muhasebesini yapmasının rolü var."

Kaynak: AA / Güncel

Cevdet Yılmaz Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Farklı Bakış:

Dışarıda güven artabilir. AMA İÇERİDE GÜVEN ARTMAZ, ARTAMAZ, DAHA ÇOK KUTUPLAŞMA OLUR. Dış ülkeler bir ülkede rejimin nereye gittiği ile değil, O ÜLKEDEN KAZANACAĞI PARA İLE İLGİLENDİĞİ İÇİN TÜRKİYE ŞU AN ONLAR İÇİN CAZİP BİR ÜLKE OLMUŞTUR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title