Haberler

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: "(Almanya Federal Haberalma Servisi'nin Başkanı...

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: "(Almanya Federal Haberalma Servisi'nin Başkanı (BND) Bruno Kahl'ın açıklamalarına ilişkin) Bunun hangi akla hizmet söylenmiş bir söz olduğunu anlamakta zorlandığımızı ifade etmek isterim.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş: "(Almanya Federal Haberalma Servisi'nin Başkanı (BND) Bruno Kahl'ın açıklamalarına ilişkin) Bunun hangi akla hizmet söylenmiş bir söz olduğunu anlamakta zorlandığımızı ifade etmek isterim. Bu, bir adım daha Türkiye karşıtlığını ileriye götürmek, FETÖ'ye tamamıyla arka çıkmak demektir. SPD'nin başbakan adayı olacak olan Sayın Schulz'un söylediği sözler de gerçekten kabul edilebilir sözler değildir. Bütün bunları bir telaşla söylenmiş, Türkiye'nin referandum kampanyasına ilişkin, burada 'evet' çıkmamasına ilişkin bir telaşla söylenmiş sözler olarak kabul ettiğimizi de ifade etmek isterim."

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title