Haberler

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: (2)

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "(Muhalefet partileri) Onların kılavuzu okyanus medyası, Pensilvanya, kılavuzları deniz aşırı, kılavuzları New York Times, kılavuz Avrupa'daki bazı şer odakları, kılavuzları dünyanın birtakım karanlık odakları" dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "(Muhalefet partileri) Onların kılavuzu okyanus medyası, Pensilvanya, kılavuzları deniz aşırı, kılavuzları New York Times, kılavuz Avrupa'daki bazı şer odakları, kılavuzları dünyanın birtakım karanlık odakları" dedi.

Perşembe ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara hitap eden Kurtulmuş, muhalefet partilerinin AK Parti'ye karşı bir oyun içerisinde olduğunu söyledi.

"Onların kılavuzu okyanus medyası, Pensilvanya, kılavuzları deniz aşırı, kılavuzları New York Times, kılavuz Avrupa'daki bazı şer odakları, kılavuzları dünyanın birtakım karanlık odakları" diyen Kurtulmuş, "Ama biliyorlar ki AK Parti tek başına iktidar geliyor. Biliyorlar ki Türkiye yeniden güçlü, büyük Türkiye olma istikametinde yoluna devam edecek, 7 Haziran'dan sonra da bu milletin önünü kimse kesemeyecek" diye konuştu.

"Okyanus medyası, kendine merkez medya diyen medyaların ve birtakım şer cephelerinin hepsi koro halinde 'koalisyon, koalisyon' diyorlar" ifadesini kullanan Kurtulmuş, şöyle devam etti:

"7 Haziran'dan sonra ne güzel koalisyon olacak' diyorlar. Hatta can simidi olarak sarıldıkları HDP'nin genel başkanına öylesine imaj yapan şeyler yapıyorlar ki, televizyon ekranlarında saz çalıyor, menemen yapıyor, kahvaltı hazırlıyor. Ama Türkiye seçmeninin sadece ve sadece yüzde 22'si 'koalisyon olsun' diyor. Geri kalanı, tek partinin Türkiye'yi yönetmesini istiyor. Halkın büyük bir çoğunluğu da 'o tek parti AK Parti olsun' diyor."

Türkiye'de koalisyon denilince başbakanın önüne atılan yazar kasaların hatırlandığına işaret eden Kurtulmuş, "Daha ne hatırlanıyor. Anayasa kitapçığı yüzünden çıkan krizler hatırlanıyor. Başörtüsü yasağı hatırlanıyor, '28 Şubat bin yıl sürecek' sözü hatırlanıyor. Onun dışında IMF'nin karşısında 25 milyon dolar borç dilenen bir Türkiye hatırlanıyor. Bir de Kemal Derviş hatırlanıyor. Bunları inanın ki vatan aşkı için söylüyoruz, siyaset için 3 oy almak için söylüyorsak namerdim. Bunları bu milletin ileriye gitmesi için söylüyorum. Artık CHP'li kardeşlerimiz bir gözünüzü açın. Bu köprünün altından çok sular aktı. Türkiye'de artık asla ithal bakan olmayacak" diye konuştu.

"Hep beraber güçlü Türkiye istikametinde yürüyeceğiz"

"İnşallah 7 Haziran'da Türkiye'de açık ara birinci parti olarak AK Parti sandıklardan çıkacaktır" diyen Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Ondan sonra hizmetlere devam edeceğiz. Ondan sonra Türkiye'nin daha ileriye gitmesine devam. Biz bütün bu hizmetleri yaparken, 'aman ne güzel işler yaptık falan' diyerek de övünerek bunları söylemiyoruz. Esas övünülmesi gereken aziz milletimizdir. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu öncülüğünde inşallah hizmetlere devam edeceğiz. Hep beraber güçlü Türkiye istikametinde yürüyeceğiz. Asla sizin de gayretlerinizi ve taleplerinizi yarı yolda bırakmayacağız."

Kurtulmuş, konuşmasının sonunda yarın Ordu ile ilgili 5 yeni mega proje açıklayacağını da sözlerine ekledi.

Öte yandan Kurtulmuş, miting öncesi Fatsa ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Reşadiye Caddesi'ndeki esnafları dolaşan Kurtulmuş, 7 Haziran Genel Seçimleri için destek istedi. Bazı esnaflardan alışveriş yapan Kurtulmuş, ardından Orta Büyük Camisi'ne geçerek, 3 vatandaşın cenaze namazına katıldı, yakınlarına başsağlığı diledi.

(Bitti)

Kaynak: AA / Yerel

Numan kurtulmuş Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title