Haberler

Başbakan Yardımcısı İşler, Arnavutluk Meclis Başkanı Meta ile Görüştü

Bir dizi resmi temasta bulunmak üzere Arnavutluk’a gelen Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Arnavutluk Meclis Başkanı İlir Meta ile görüştü.

Bir dizi resmi temasta bulunmak üzere Arnavutluk'a gelen Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Arnavutluk Meclis Başkanı İlir Meta ile görüştü.

Arnavutluk Meclis Başkanı İlir Meta ile makamında görüşen İşler, meclis başkanı ile iki ülke ilişkileri konusunda fikir alışverişinde bulundu. Arnavutluk ziyareti kapsamında İlir Meta ile olan görüşmesinin ardından ALSAR vakfını ziyaret edecek olan İşler, burada yetim çocuklarla bir araya gelecek. Daha sonra Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile görüşecek olan İşler oradan Kruja şehrine geçerek 1534 yılında inşa edilen ve TİKA tarafından restoresi tamamlanan Murat Bey Camisi'nin açılışını yapacak. İşler ayrıca, Kruja ziyareti kapsamında TİKA tarafından yapılan kreş ve Kruja Etnografya Müzesi'ni de ziyaret edecek.

(ES-

KAYNAK: İHA - TİRAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Emrullah İşler Arnavutluk Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title