Haberler

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin istikrara ve güçlü yönetimlere ihtiyacının olduğunu belirterek, "Biz bu güçlü yönetimin 1 Kasım'dan itibaren tekrar halkımızdan büyük bir destek ve onay alacağına inanıyoruz. Ondan sonrada Türkiye için yepyeni bir dönem başlayacak. Yepyeni bir fırsat penceresi açılacak" dedi.

Milletvekili adayı gösterildiği memleketi Bingöl'de temaslarını sürdüren Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentte yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının açılışlarını gerçekleştirdi. Yılmaz, daha sonra, yarı olimpik yüzme havuzu ve Bingöl Adliye Sarayı ile Bingöl-Genç yolu üzerinde yapım çalışmaları süren doğalgaz iletim hattında incelemelerde bulundu. Burada doğalgaz boru hattına kaynak yapan Yılmaz, daha sonra İHA muhabirine seçim değerlendirmesinde bulundu.

"TÜRKİYE'NİN KADER SEÇİMİ"

1 Kasım'ın Türkiye'nin kader seçimi olduğunu belirten Yılmaz, "1 Kasım'da Türkiye çok önemli bir seçime doğru gidiyor. Bu Türkiye'nin kader seçimidir. İnşallah kazasız, belasız barış ve huzur içerisinde bir seçim olur. Her şeyden önce bunu temenni ediyoruz. Seçimler demokrasinin aslında şenlikleridir, bayramlarıdır. Bunun bir bayram havasında geçmesini temenni ediyoruz. Hiç kimsenin kimseye baskı uygulamadığı, hiç kimsenin kimseye terör, şiddet yapmadığı bir ortamda, vatandaşımızın özgür idaresini sandığa yansıttığı bir seçim olmasını temenni ediyorum. Bizde Bingöl'de seçim çalışmaları yapıyoruz. Bu seçim çalışmaları esnasında kendimizi, politikalarımızı, geleceğe dair planlarımızı, projelerimizi anlatıyoruz. Bu seçim çalışmaları bir taraftan da siyasetle halkı daha fazla buluşturan, halkımızın taleplerini beklentilerini daha iyi almamızı sağlayan, sahadaki bir takım eksiklikleri, sıkıntıları daha iyi görmemizi sağlayan dönemlerdir bunu da en iyi şekilde değerlendireceğiz inşallah" dedi.

"TÜRKİYE BÜYÜK ATILIMLAR YAPTI"

Türkiye'nin son 13 yılda çok iyi başarılar sağladığını ve büyük atılımlar yaptığını vurgulayan Yılmaz, "Hem demokrasi de, hem kalkınmada. Bunun devam etmesi gerektiğine inanıyoruz. Bunun devam etmesi içinde istikrarın çok çok önemli olduğunu düşüyoruz. Türkiye bu kadar başarı elde edebildiyse, bunu istikrarlı, güçlü yönetimlerle sağladı. Bunun geçtiğimiz süreçte de buna eskisinden de daha fazla ihtiyacımız var. Dünya'daki küresel krizi, ekonomik ortamı düşündüğünüz zaman bölgemizde Suriye başta olmak üzere jeopolitik hadiseleri dikkate aldığınız zaman, ülkemize insanımıza yönelik terör tehditlerini dikkate aldığınız zaman hangi bakımdan bakarsanız bakın Türkiye'nin istikrara ihtiyacı var, güçlü yönetimlere ihtiyacı var. Biz bu güçlü yönetimin 1 Kasım'dan itibaren tekrar halkımızdan büyük bir destek ve onay alacağına inanıyoruz. Tabi ki halkımızın bütün vereceği kararlara saygı içerisinde bunu söylüyorum" ifadelerini kullandı.

"REFORMLARIMIZI BİR BİR HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

AK Parti hükümetinin halkın desteğiyle istikrarı devam ettireceğini anlatan Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Türkiye için yepyeni bir dönem başlayacak. Yepyeni bir fırsat penceresi açılacak. 2019'a kadar ne genel seçim var, ne yerel seçim var, ne cumhurbaşkanlığı seçimi var 4 yıl. Türkiye için altın döneminde bir dönem bekliyor bizi. Ben inanıyorum ki 1 Kasım'dan sonra siyasi istikrarın pekişmesiyle, belirsizliklerin azalmasıyla birlikte ekonomimizde de, demokrasimizde de yeni bir atılım dönemi başlayacak ve bu Türkiye için bir reform dönemi olacak. Her alanda önemli reformlarımızı bir bir hayata geçireceğimiz bir dönem olacak İnşallah. Bunları sağlayarak, Türkiye'yi 2023 vizyonuna ve ileri ülkeler ligine taşıyacağız. Son 13 yılda alt orta gelir grubundan, üst orta gelir grubuna geçti Türkiye. Önümüzdeki yıllarda hedefimiz yüksek gelir grubuna dahil olabilmek ve bunun içinde bu 4 yılı, reformlarla, dönüşümlerle desteklemek durumundayız. Ekonomimizi de, demokrasimizi de güçlü hale getirmek durumundayız. Bütün bunlar 1 Kasım'da oluşabilecek tablo için de mümkün görünüyor. Ben şimdiden 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olmasını diliyorum."

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, daha sonra Genç ilçesinde yapımı tamamlanan kamu yatırımlarının toplu açılış törenine katıldı. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cevdet Yılmaz Türkiye Bingöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title