Haberler

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan Malatya Belediyesi'ne Övgü

Bir dizi programlara katılmak üzere Malatya'ya gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Belediye'yi ziyareti sırasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yaptığı hizmetlerden övgüyle bahsederek, tebrik etti.

Bir dizi programlara katılmak üzere Malatya'ya gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Belediye'yi ziyareti sırasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yaptığı hizmetlerden övgüyle bahsederek, tebrik etti.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın ziyaretine, Vali Vasip Şahin, Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, H.Cemal Akın, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Meclis üyeleri ile kalabalık bir heyet eşlik etti. Bozdağ, Belediye'ye gelişi sırasında bina önünde çiçeklerle karşılandı.

Ziyaret sırasında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a kısa bir brifing veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Bozdağ'ı Malatya'da ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu belirtti. Yerel yönetimler olarak hükümetin başarılı hizmetleri doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten Başkan Çakır, öncelikle Belediye'yi daha dinamik ve verimli hale getirmek için Kent Bilgi Sistemini esas alarak çalışmalara başladıklarını söyledi. Tek merkeze sıkışan Malatya'nın daha sağlıklı büyümesi için alt merkez projelerini hayata geçirmeye çalıştıklarını ifade eden Çakır, bu doğrultuda 1/25.000 ölçekli plan hazırladıklarını kaydetti. Başkan Çakır ayrıca Belediye tarafından yapılan önemli hizmetleri kısa başlıklar halinde Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a anlattı.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Gerçekten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Büyükşehire yaraşır hizmetler yapmış durumda, tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Malatya'yı büyük bir değişim, dönüşüm kenti olarak görüyoruz. Belediye de bu işin öncülerinden. Onun için de başkanı tebrik ediyorum. Ekibini tebrik ediyorum. Seçimlerde de tabi Malatyalılar emeğe ve alın terine büyük önem veriyor. Ben eminim ki bu hizmetleri daha büyük bir biçimde takdir edecektir" dedi.

Belediyecilik konusunda hükümet olarak çok ciddi adımlar attıklarını kaydeden Bozdağ, "Özellikle Türkiye de Büyükşehir belediyecilik anlamında tarihi bir reforma imza attık. 1913 yılında çıkmış il özel idare yapısını değiştiren tarihi bir adım attık. Yüz yıllık bir yapıda reform yaptık. Şimdi büyük şehrimizin sınırı ilin sınırı oldu. Bütün köyüne, mezrasına dağına, tepesine her yerine belediyemiz hizmet edecek ve inanıyorum ki çok da başarılı olacak" şeklinde konuştu.

Bozdağ, Malatya'nın Büyükşehir statüsüne kavuşması nedeniyle, büyükşehir statüsünün faydalarından bahsetti.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a kayısı kristali ile sepette yaş kayısı hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title