Haberler

Arınç, Orhaneli Belediyesini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Orhaneli Belediyesini ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Orhaneli Belediyesini ziyaret etti.

Arınç, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'nu ziyaretinde, Tatlıoğlu'nun, 30 Mart seçimlerinde büyük bir başarı gösterdiğini, halkın takdiriyle üçüncü dönem belediye başkanlığını kazandığını söyledi.

Orhaneli'ni ve Tatlıoğlu'nu daha önce kutladığını ancak prensip olarak belediye başkanlarını ayrıca makamlarında ziyaret ettiğini dile getiren Arınç, "Bugüne kadar 9 belediye başkanımızı ziyaret ettim, dağ ilçelerimizden dördü kalmıştı. Bugün inşallah bu ziyaretlerimi tamamlayacağım. Bu 5 yıllık süreçte, inşallah Orhanelimize yeni hizmetler gelmesi halkımızın daha mutlu olması için büyük çaba sarf edeceğiz. Bundan eminiz" dedi.

Arınç, Tatlıoğlu'nun birinci döneminde de ikinci döneminde de büyük bir özveriyle çalıştığını ifade ederek, "Şimdi büyükşehirle 'bütünşehir' olunca, inşallah el ele vereceğiz ve miting meydanında da söylediğim gibi hükümetimiz bütün imkanlarıyla başkanımız ve belediyemizin yanında olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Bursa ile Uludağ-Sarıalan arasındaki yeni teleferik hattını hizmete açtıklarını da hatırlatan Arınç, törenin ardından buraya helikopterle geldiğini belirterek, "Teleferik 50 yıl sonra bugün çok modern bir şekilde yenilenmiş oldu. Hemen hemen 25 milyon avroluk bir yatırımla yap-işlet-devret metoduyla çok modern, rahat, konforlu bir şekilde 8 kişilik kabinlerle Uludağ'ın zirvesine kadar çıkacağız" dedi.

Tatlıoğlu, Arınç'a içinde Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı bulunan yün heybe hediye etti. Başbakan Yardımcısı Arınç'a, Orhaneli Beşiktaş Taraftarlar Derneği de "16" numaralı siyah-beyaz forma verdi.

Kaynak: AA / Politika

İrfan Tatlıoğlu Bülent Arınç Orhaneli Uludağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title