Haberler

Başbakan Yardımcısı Arınç: "Ne Tahliyesinden Haberim Var, Ne de Söyleyecek Sözüm Var"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın tahliyesinin sorulması üzerine, "Hiçbir şey düşünemiyorum.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın tahliyesinin sorulması üzerine, "Hiçbir şey düşünemiyorum. Ne tahliyesinden haberim var, ne de tahliyesi üzerine söyleyecek bir çift sözüm var" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, açılışını gerçekleştirdiği Beyoğlu Hüseyin Ağa Camii'nde cuma namazını kıldı. Cami çıkışında basın mensupların sorularını yanıtlayan Arınç, Halk Bankası eski Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın tahliyesine ilişkin, "Hiçbir şey düşünemiyorum. Ne tahliyesinden haberim var, ne de tahliyesi üzerine söyleyecek bir çift sözüm var" ifadelerini kullandı.

Gezi Parkı olayları sırasında Kabataş İskelesi'nde Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'nun gelinine yönelik saldırı girişimine ilişkin yeni yayınlanan görüntülerin sorulması üzerine ise Arınç, bir televizyon kanalında yayınlanan görüntülerle ilgili değerlendirme yapmayacağını söyledi. Arınç, "İzlemedim. Olayın üzerinde epey zaman geçti. Bunlar medyada yer alacak şeyler. Okuyanlar farklı farklı değerlendirebilir. Bana sorulacak şeyler değil. Başbakana sorun o zaman. İddia onunsa bu konuda ne düşündüğü ise kendisine sorulur" şeklinde konuştu.

Bülent Arınç, demokratikleşme paketine ilişkin bir soru üzerine, "Biliyorsunuz komisyondan geçti, Genel Kurul'a gelecek. Genel Kurul'dan farklı bir şekilde de çıkabilir. Komisyondan geldiği gibi de çıkabilir. Oradaki değerlendirmelere dikkat etmemiz lazım. Ben bu konuda hakkındaki görüşlerimi daha önce açıkladım" diye konuştu.

Arınç, Başbakan Erdoğan'ın AK Parti'deki 3 dönem kısıtlamasına ilişkin 'Arkadaşlarımdan teklif gelirse değerlendirilir' dediğinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

"3 kez üst üste Başbakan arkadaşlarımdan teklif gelirse değerlendirilir diyorsa o arkadaşlarından birisi ben değilim. Benden böyle bir teklif gelmez. Diğer arkadaşları bilemiyorum." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Süleyman Aslan Halk Bankası Bülent Arınç Beyoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title