Haberler

Başbakan Yardımcısı Arınç, Muğla'da

Arınç, yaklaşık iki hafta önce annesi hayatını kaybeden Köyceğiz Belediye Başkanı Ceylan'a taziye ziyareti yaptı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir süre önce annesi vefat eden Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan'ın evine taziye ziyaretinde bulundu.

Köyceğiz ilçesinde dün bir arkadaşının kızının düğününe katılarak nikah şahitliği yapan Arınç, sabah ise Belediye Başkanı Ceylan'ın evini ziyaret etti. Ceylan'ın yaklaşık iki hafta önce annesinin hayatını kaybetmesi nedeniyle aileye başsağlığı dileyen Arınç'a, ziyarette Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale ve AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk de eşlik etti.

Kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla bir süre sohbet eden Arınç, hatıra fotoğrafı çektirme isteklerini de geri çevirmedi.

Arınç ve beraberindekiler daha sonra Ula ilçesine geçti. Kıyra Mahallesi'nin Oyru mevkisindeki Ula Müftülüğü Namnam Kasrı Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret eden Arınç, yurdun sahibi İlhan Armutçuoğlu ile bir araya geldi. Armutçuoğlu ile sohbet eden ve öğlen yemeği yiyen Arınç, sonrasında yurdu gezdi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ziyaretlerin ardından Ankara'ya hareket etti. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Arınç Kamil Ceylan Köyceğiz Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title