Haberler

Başbakan Yardımcısı Akdoğan: "Milletin Hayır Duası Bize Yeter"

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Tokatlılar Gecesi'nde yaptığı konuşmada, "AK Parti karşıtlarının hepsi bir araya geldi. Bizim yanımızda sadece millet var. Milletin hayır duası bunların beddualarına galip gelecektir" dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayları Özlem Zengin ve Harun Karaca tarafından Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen Tokatlılar Gecesi'ne katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, siyasi rakiplerine ve paralel örgüte yönelik sert açıklamalarda bulundu.

"ONLAR HASTA ADAM OLAN TÜRKİYE'Yİ İSTİYOR"

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "İşte birileri diyor ki; 'O 2002'ye dönelim.' Yani 'hasta adam' diyorlardı Türkiye'ye. Hasta adam yoğun bakımdaydı, makineye bağlı yaşıyordu. O makine IMF makinesiydi. Türkiye'nin gözü görmez, sesi çıkmaz, parmağını oynatamaz. İşte o yoğun bakımdaki hasta adam ayağa kalktı, koşmaya başladı, uçmaya başlıyor. Bundan rahatsızlık duyuyorlar. 'Bu Türkiye çok oluyor, çok. Bu Türkiye'nin sesi çok çıkıyor' diyorlar. Olup biten her şeyi görüyor, dünyanın her bir yerine eli uzanıyor, yardım eli uzanıyor. Mazlumların gür sesi oluyor. Evet bundan sonra Türkiye'nin sesi daha çok çıkacak inşallah. Mazlumlar ve mağdurlar için çıkacak" dedi.

"BUNUN ADI; KAOS PLANI"

"Hepsi AK Parti'ye karşı birleşti yeni bir senaryo devreye girdi" diyen Akdoğan, "Bunun adı; kaos planı. Hepsi HDP'nin peşine takıldılar, onu parti olarak seçime soktular. Şimdi diyorlar ki, 'HDP barajı geçerse AK Parti hükümet kuramaz, AK Parti'yi deviririz.' Barajı geçmezse ortalık karışır, Türkiye krizlere sürüklenir, o darbeci, vesayetçi anlayış yeniden vesayet düzeni kurar. İşte o HDP'nin kendi varlığına karşı olan darbeci, vesayetçi odaklarla Çözüm Süreci'nin düşmanı olan paralel çeteyle şu anda kol kola girmiş durumda. Onların hesabı da şu; Türkiye tekrar krize sürüklenirse, kaos oluşursa biz de buradan özerklik ilan ederiz, Türkiye'de kanton oluştururuz. Onların derdi de odur. Türk milleti, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunlara izin vermez. Türkiye bunlara pabuç bırakmaz. Millet bu oyunu bozar. Sizler her zaman bu oyunu bozdunuz" ifadelerini kullandı.

"MHP İP ATIYORDU, ŞİMDİ İP ATLIYOR"

Milliyetçi Hareket Partisini de eleştiren Akdoğan, "Bir tarafta CHP'si, MHP'si, HDP'si, öbür tarafta terör örgütleri PKK'sı, KCK'sı, DHKP/C'si, paralel çetesi hepsi bir araya geldi ama bizim yanımızda sadece millet var. Milletin hayır duası bunların beddualarına galip gelecek inşallah. Bu oyunu hep birlikte bozacağız. MHP bir zamanlar 'asın' diye ip attığını, şimdi beraber ip atlıyorlar. Bir taraftan CHP tutmuş, öbür taraftan HDP. MHP ile beraber ip atlıyorlar" şeklinde konuştu.

"SELAHATTİN DEMİRTAŞ OYUN HAMUR OLDU"

"Bu HDP Doğu'da başka, Batı'da başka. Bunlardan Türkiye partisi olur mu?" diyen Akdoğan, "Eşcinsel aday çıkarandan, din dersini kaldırmak isteyenden, Diyanet'i kapatmak isteyenden, Türk askerine kurşun sıkandan Türkiye partisi olur mu? Olmaz. Selahattin Demirtaş, kıbleyi Nişantaşı'na çevirdi. Bir taraftan 'Robin Hood olduk' diyorlar. ya senin nerenden Robin Hood oluyor? Sen gariban Kürt'ü, senin terör örgütün haraca bağlamış haraca. Sizin gücünüz gariban Kürt'e yetiyor. Onun yolunu kesiyorsunuz, ona kepenk kapattırıyorsun. Oy vermeye giderken ona baskı yapıyorsun. Kürtlerle ilgili ne yapıldıysa AK Parti yaptı. Selahattin Demirtaş oyun hamur oldu, oyun hamuru. Onu yoğurup duruyorlar. Onun üzerinden imaj çalışması yapıyorlar. Siz Doğu'da hala bugün insanları tehdit ediyorsunuz. Şırnak'ta iki tane HÜDA PAR'lıyı kim öldürdü? Bizim adaylarımıza kim saldırdı?" dedi.

AK Parti'nin mayıs ayının ilk 3 haftasında 96 defa saldırıya uğradığını ifade eden Akdoğan, "Nerede o sözde aydınlar? Niye sesleri çıkmıyor? Yani sen dağdan geldin bağdakini mi susturacaksın. AK Parti'nin özgürlük ortamında sen konuşuyorsun. Bunların gerçek yüzünü herkes görüyor ve biliyor. Çözüm Süreci vadeden tek parti AK Partidir. AK Parti varsa güven ve istikrar var. AK Parti varsa çözüm süreci ve yeni anayasa var. Onlar diyorlar ki 'AK Parti kazanırsa bize yeni Türkiye'de yer yok' diyorlar. Kim onlar darbeci, vesayetçi anlayış. Yeni Türkiye'de derin devlet yapılanmalarına, paralel devlet yapılanmalarına, KCK'ya yer olmayacak. Yeni Türkiye'de sadece milletin dediği olacak" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yalçın Akdoğan İstanbul Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title