Haberler

Başbakan Yardımcısı Akdoğan Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Kılıçdaroğlu, CHP'yi marjinalleştirme ve bitirme projesini üstlenmiş görünüyor.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Kılıçdaroğlu, CHP'yi marjinalleştirme ve bitirme projesini üstlenmiş görünüyor. Hakaret etmeyi normal bir siyaset tarzı haline getirmeye çalışıyor. Bunu ne demokrasi kaldırır ne hukuk ne insani terbiye." değerlendirmesinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmaya ilişkin, Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Akdoğan, Kılıçdaroğlu'nun muhalefet sorunu olmaktan çıkıp, demokrasi sorununa dönüştüğünü belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Kemal Kılıçdaroğlu grupta yine kin kusmuş, hezeyanlarını sürdürmüş. Çok çirkin ve çok ayıp. Bu nasıl bir seviyedir, nasıl bir terbiyedir? Kılıçdaroğlu, CHP'yi marjinalleştirme ve bitirme projesini üstlenmiş görünüyor. Hakaret etmeyi normal bir siyaset tarzı haline getirmeye çalışıyor. Bunu ne demokrasi kaldırır ne hukuk ne insani terbiye. Hezeyan ve saldırganlıkla ortaya çıkan siyasi kudurmuşluk, bir tükenme halidir. Siyasi cinnet geçirenler, sadece kendisine zarar verir."

Kaynak: AA / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Yalçın Akdoğan Twitter Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title