Haberler

Başbakan ve Kılıçdaroğlu, Şeb-İ Arus'da Bir Araya Gelecek

Güncelleme:

Başbakan Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Mevlana'nın 740. ölüm yıldönümü nedeniyle yarın Şeb-i Arus törenlerinde bir araya gelecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mevlana'nın 740'ıncı ölüm yıldönümü nedeniyle yarın düzenlenecek Şeb-i Arus törenlerinde bir araya gelecek.

Mevlana'nın ölüm yıl dönümü nedeniyle her yıl  7-17 Aralık tarihlerinde düzenlenen  '740'ıncı Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri'ni yarın Mevlana'nın hayatını kaybettiği ve düğün gecesi olarak kabul ettiği Şeb-i Arus gecesiyle sona erecek. Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Şeb-i Arus törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile çok sayıda davetli katılacak. Tören, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu genel sanat yönetmeni Ahmet Özhan'ın konseriyle başlayacak ve yine bakanlığa bağlı Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu'nun Sema gösterisiyle sona erecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tören öncesi 115 yatırımın toplu açılış törenine katılacak ve burada halka hitap edecek. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title