Haberler

Başbakan, Şanlıurfa Mitinginde Emniyet Müdürünü Fırçaladı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da halka seslenen Başbakan Erdoğan, miting alanında izdiham çıkınca "Siz ne işe yarıyorsunuz" diyerek emniyet müdürü ve polisleri fırçaladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçim mitingleri kapsamında bugünkü durağı Şanlıurfa'ydı.

Şanlıurfa'da Başbakan'ı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Başbakan Erdoğan, coşkulu kalabalığa seslenirken vatandaşlardan rahatsızlananların da kalabalığın arasından kurtulmasına yardımcı olmayı ihmal etmedi. 

EMNİYET MÜDÜRÜ VE POLİSLERİ FIRÇALADI

Sahneden sık sık "koridor yapalım. Özellikle hanım kardeşlerimize şöyle biraz yardımcı olalım" diye yol gösteren Erdoğan, polislere de sinirlendi. Erdoğan, alanda gördüğü bir emniyet müdürüne "Emniyet müdürü sen ne iş yapıyorsun, polis arkadaşlar siz ne iş yapıyorsunuz. Oradan seyrediyorsun yav. Yardımcı olsanıza" diye bağırdı. Erdoğan'ın bu tepkisinin üzerine kalabalıktan Erdoğan lehine sloganlar arttı.

Başbakan konuşmasını yarıda keserek uzun bir süre durumun düzelmesini bekledi.

Başbakan Erdoğan, ara ara konuşmasını keserek "Aman dalgalanma yapmayalım, yolu açalım." diyerek alandakileri uyarmaya devam etti.

Başbakan'ın konuşmasından satır başları:

"KARDEŞLİKTEN RAHATSIZ OLDULAR"

"Bizim dönemimizde Şanlıurfa'ya yapılan yatırımların toplam bedeli 18 katrilyon. Bu sorunu çözmek için, kanı durdurmak için samimi mücadele verirken terör sorununu çözmeyelim diye partimizi kapatmaya kalktılar ama başaramadılar. Yolumuza dimdik devam ettik, Oslo sürecini sabote etmek istediler, ardından MİT Müsteşarımızı tutuklamak istediler, Paris'te suikastlar düzenlediler, süreci bozmak istediler. Bir dershane meselesi çıkardılar. Diyarbakır'daki muhteşem buluşmayı gölgelediler. Kim yaptı bunu, Pensilvanya'daki zat ve onun buradaki maşaları. Kardeşlikten rahatsız oldular. Şanlıurfa ile Trabzon'un, Diyarbakır ile İstanbul'un kucaklaşmasından rahatsız oldular.

"ŞANLIURFA SAİD-İ NURSİ'YE SAHİP ÇIKTI"

Bediüzzaman Said-i Nursi hasta yatağında Şanlıurfa'ya götürülmek istedi ve meşakkatli şekilde buraya getirildi. Polis onu Isparta'ya götürmek istedi. Ancak Şanlıurfa ona sahip çıktı. Said Nursi 23 Mart'ta vefat etti ve burada büyük bir törenle Şanlıurfa'ya defnedildi. Said-i Nursi'nin dirisine zulmedenler, ölüsüne bile sabredemedi. Said-i Nursi'ye en ağır zulmü yapan CHP zihniyetiyle Pensilvanya'daki zat birlikte hareket ediyorlar.

"HESAPLAR TUTMADI, TUZAK BOZULDU"

Pensilvanya'daki zat Said-i Nursi ismini ağzına almaz. Son zamanlarda Piri Mugan der. Pensilvanya'daki zat, Kürt olduğu için Said-i Nursi'den uzak kaldığını bizzat kendisi ifade eden bir zattır. Oslo ve 7 Şubat'ta başarılı olamayan ittifak 17 Aralık'ta başarılı olacağını zannetti. Hesaplar tutmadı, tuzak bozuldu. Millet bunların yalanlarına iftiralarına itibar etmedi. Ne yapacaklarını şaşırdılar. Bu üç kafadar şimdi üç şaşkın ördeğe döndü.

"BU ARTIK DİNİ CEMAAT DEĞİL"

Bu artık dini cemaat değil. Artık siyasi bir örgüttür. Bunlarda yalan, takiyye, iftira, fitne ve fesat var. Bunların yurtlarında kalanlara sesleniyorum. Sizleri kredi yurtların yurtlarına alabiliriz. Olmazsa otele alacağız."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Millî İstihbarat Teşkilatı Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (289)

cem tunam2mccs@windowslive.com:

Ahhh Ahhh Doğuda mitingdeyim.. Tüm BDP seçmenine mesaj.... 'Bakın ne güzel Emniyet Müdürü azarlıyorum!!!' Herşeyin yeri,zamanı,adabı var... İç işleri bakanına söyle gerekli ikazları yapsın... Halkın önünde Emniyet Müdürünü niye azarlıyorsun?

75
11
yanıtYanıtla
ESKİ AKP Lİasds@mail.com:

MİTİNGİN YÜZDE YETMİŞİNDE SURİYELİLER VAR. YA ADAMLAR TÜRKÇE BİLMİYO MİTİNGE NEDEN GETİRİLİYOLAR ANLAMADIM.

73
4
yanıtYanıtla
aykut cantürkaykut_ct@hotmail.com:

Kendi polisini halkin önünde asagilayan bir basbakani vede saksakcilarini ,yalakalarini evde oturan diger yalakalari zevkle izleyin...Size son sözü 30 martta bu halk söyliyecek medeniyet fukaralari...

41
31
yanıtYanıtla
Y.ozann.ozan@hotmail.de:

Bos,bos,konusma kardesim mademki yazaziyorsunuz ozaman ya mitingin tamamini izleyin yada bu sekilde Asagilamak dogru degil.Hem medeniyet diye yaziyorsun hemde böyle olmaz.Siz biliyormusunuz kac sefer uyarildi o pols memurlari??????????????????????Syglr

yanıt0
yanıt0
can bedircanbedir@hotmail.com:

Ahmet sen her ne sefilsen o sefilliginizde yok olacaksiniz,polisimizi siz kendi menfaatleriniz icin kullandiniz ve simdide bir pacavra gibi firlatiyorsunuz...

yanıt0
yanıt0
Anacondaitirazimvar57@hotmail.de:

Siz Ne Ayaksiniz oLum ya..Polis Görevini Yapsin Azar isitmesin..Hani Siz Polise Karsi Duruyordunuz ? Basbakan Ne Yapsa Tersini Savunursunuz..Biktik Be Sizden..Bi Düsün Su ülkenin Yakasindan,Gidin Suriyeye Ferahlayalim.

yanıt0
yanıt0
Rızaasdds@mail.com:

mitinge suriyelileri hangi zihniyet getirmiş olabilir acaba. o insanlar oy vermiycek ki.

55
16
yanıtYanıtla
AKPARTİ NEDEN OY KAYBI YAŞIYOR?sads@mail.com:

AKPARTİ GÜNDEMDEKİ YOLSUZLUK İDDİALARINA CEVAP BULMAK İÇİN BAĞIMSIZ YARGILAMA YERİNE 'PARALEL DEVLET VAR' İDDİASINI ORTAYA ATIYOR. BÜTÜN DEVLET KURUMLARI İKTİDAR PARTİSİNİN ELİNDEYKEN BU YOLSUZLUK İDDİALARINA BİR TÜRLÜ CEVAP BULAMAYAN AKPARTİ SÜREKLİ OLARAK OY KAYBI YAŞIYOR.

64
5
yanıtYanıtla
Yavuz Yılmazyavuz_yilmaz@msn.com:

Ağzı pis...nefret kokuyor...adabı sıfır...terbiye ise noksan....3 öğün hem bal kaymak yersen hemde hak yersen sonun pisliğe gider...eğer teyyip gibileri bu ülkede başbakanlığa kadar gelebiliyorsa o zaman kimse üzülmesin olamadım diye ....o makamın olacağı kişinin hiç bir özelliği olmasına gerek yok...

55
14
yanıtYanıtla
siirtli öğretmenperfect___61@hotmail.com:

polisler alışmışlar oturduğu yerden paraya almaya,burdada müdahale etmeden izliyorlar işte

14
54
yanıtYanıtla
Tüm 289 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title