Haberler

Başbakan, Kiraladığı Özel Uçakla Van'a Gitti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimi mitingine katılmak üzere Van'a gitti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimi mitingine katılmak üzere Van'a gitti. Bugün başlayan seçim yasakları nedeniyle Atatürk Havalimanı'na sivil Mercedes otomobil ile gelen Başbakan Erdoğan'ın, Van'a da kiraladığı özel uçak ile gittiği öğrenildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Van'da düzenledikleri miting için saat 13.45'te Atatürk Havalimanı'na geldi. Başbakan Erdoğan, havalimanına seçim yasakları nedeniyle kendisine ait 06 BV 8534 plakalı mercedes otomobili ile geldi. Yine yasakların bugün başlaması nedeniyle de Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu yerine Havalimanından sorumlu vali yardımcısı Celalettin Yüksel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş karşıladı.

Seçim yasaklarının ilk gününde özel bir şirketten kiraladığı uçak ile Van'a hareket eden Başbakan Erdoğan'ın, daha sonra da başka bir miting için Mardin'e geçeceği öğrenildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title