Haberler

Başbakan'ın Gelişi Öncesi 250 Polisle Asayiş Uygulaması

Siirt Emniyet Müdürlüğü, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Siirt'e gelişi öncesi kent merkezinde 4 ana bölge üzerinde 250 polisle asayiş uygulaması başlattı.

Güres, Cumhuriyet Caddeleri, Helvacılar ve Bakırcılar Çarşısında bulunan kahvehane, internet kafe ve çay bahçelerinde bulunan vatandaşları kimlik kontrolünden geçiren Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, daha sonra kimliklerin GPT sorgusunu yaptı.

Beraberinde emniyet birim amirleriyle Helvacılar Çarşısı esnafını ziyaret eden Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, güvenlik uygulamalarının 4 ana bölgede 250 polisle yapıldığını bildirdi.

Her hafta bir veya iki defa şehrin 6-7 noktalarında farklı saatlerde güvenlik uygulaması yapıldığını hatırlatan Siirt Emniyet Müdürü Metin Özkan, halkın güvenlik noktasında müsterih olmasını istedi.

Yapılan uygulama hakkında bilgi veren Özkan, "Bunun maksadı şudur; vatandaşlarımız bizi biraz daha fazla görsünler, müsterih olsunlar. Hem bu süreçte rahatsız edici, aranan pozisyonunda bulunan kişilerin tespit edilmesi için polis ile vatandaş diyalogu artırıyoruz. Birim amirleriyle bugün çarşıyı gezerek vatandaşımızın doğruda bir sıkıntısı varsa kendisinden duyalım istedik. Biz vatandaşlarımızın gördüğü yerden daha çok yerdeyiz. Vatandaşımızın güvenliği konusunda 24 saat en üst seviyede hazırız, teyakkuzdayız. Siirt'te bundan sonra daha güzel ve sıkıntısız günler bekliyor" dedi.

Emniyet Müdürü Özkan ve beraberindekiler daha sonra halkın sorunlarını dinleyip esnafla birlikte çay içti. Siirtli vatandaşlar, gece yarısına kadar devam edecek uygulamalardan memnun olduklarını belirterek, yetkililere teşekkür etti. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Metin Özkan Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title