Haberler

Başbakan ile BDP'liler Arasında Esprili Sohbet

Güncelleme:

Erdoğan ''Yine birleştiniz de, niye ayrıldınız?'' dedi, Kaplan ''Yedek dursun, devlettir ne yapar bilinmez'' diyerek güldürdü.

TBMM'nin 94. açılış yıl dönümü resepsiyonunda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la BDP'li milletvekilleri arasında bol espiri ve kahkahalı diyaloglar yaşandı.

TBMM'de yapılan 94. yıl resepsiyonuna Başbakan Erdoğan'la BDP'ililerin diyalogu damgasını vurdu. Resipsiyona BDP'li milletvikilleri Sırrı Sakık, Hasip Kaplan, Adil Zozani, Erol Dora katılırken HDP'den sadece Eşbaşkan Ertuğrul Kürkçü vardı.

SELAM VERMEK İÇİN BAŞBAKAN'IN YANINA GİTTİLER

Gecenin sonuna doğru Sakık ve Kaplan Başbakan Erdoğan’a selam vermek üzere yanına gitti. Sakık, 'Size grup olarak bir merhaba diyelim' diyerek söze girdi. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan ve BDP'liler arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

GÜLDÜREN DİYALOGLAR

TBMM'nin özel oturumunda, BDP'nin yanı sıra HDP Eşbaşkanı Ertuğrul Kürkçü'nün de konuşma yapmasına dikkat çeken Erdoğan'la BDP'liler arasındaki hareketli diyaloglar şöyle:

-Sırrı Sakık: Grup olarak size bir merhaba diyelim dedik.

-Başbakan Erdoğan: Grubunuz değil canım, grubunuzdan birileri…

-Hasip Kaplan: Merhaba..

-Sakık: Efendim biz zaten hepimiz bir yerde duruyoruz..

-Hasip Kaplan: Büyüdük büyüdük iki parti birleştik…

"NİYE BİRLEŞTİNİZ, NİYE AYRILDINIZ?"

-Başbakan Erdoğan: Yine birleştiniz de, niye ayrıldınız niye birleştiniz anlayamıyorum yani.

"BİRİ YEDEK DURSUN"

-Hasip Kaplan: Biri yedek dursun dedik, devlettir ne yapar bilinmez…

-Başbakan Erdoğan: Veya bugün bir 10 dakika kazanalım dediniz.

-Hasip Kaplan: Onun da esprisini sizinkiler yapıyordu. Bölelim 5’e…

-Başbakan Erdoğan: O zaman 50 dakika olur ya…

"BAŞBAKAN KABUL ETMEZ, TEKE ALIŞMIŞ"

-Hasip Kaplan: Fakat Başbakan kabul etmez teke alışmış dedim.

-Başbakan Erdoğan: Bizim istişari mekanizmalarımız hiçbir siyasi partide yok.

-Hasip Kaplan: İstişari örgütlenmenizi takdir ediyoruz. Doğrudur o konuda.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ertuğrul Kürkçü Adil Zozani Sırrı Sakık Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (65)

samsunlusmn_789_@hotmail.com:

yaşasın türk ve kürt kardeşlği ırkçılığa lanet olsun diyelim...

39
16
yanıtYanıtla
göktürk Devletibanderas-2-6@hotmail.com:

Sayın Başbakan sen Cansın seni seviyorum bdp de bizden farketmez

26
20
yanıtYanıtla
melekrabisimm.003@outlook.com:

helal olsun başbakanım iyi demişssin işte senin büyüklüğün bu kin gütmemen :)

22
24
yanıtYanıtla
KAAN KALAYCIkaankalayci81@hotmail.com:

BAŞBAKANIN TEK KİNİ TÜRKLEREDİR TÜRKLERİ HİÇ SEVMEZ AMA ÇOK İYİ OYUN YAPTIĞI İÇİN BİDE MALESEF TÜRKLERİN ALGILARI DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN ANLAYAMIYOLAR EN ÇOK OYU ONLAR VERİYOR

yanıt0
yanıt0
asdasdeacan_60@hotmail.com:

halen kendinize yediremediğinizden türklere kin tutuyor diosun ben daha ne diim 50 kısım salak aptal P yi paylaşan kısımlar akıllı dimi ah be yavrum şu at gözlüğünü ne zaman çıkarıp bakacaksınız

yanıt0
yanıt0
Nedir bu yaabc@yahoo.com:

hesapta bu ülkenin başbakanı.. Ama BDP den toplamda 10 kat daha fazla tabanı olan MHP ve CHP ile düşman, BDP ile can ciğer kuzu sarması. Bu adama oy verenlerle aynı ülkede yaşamak işkence

16
24
yanıtYanıtla
KARTALmacit_can_45@hotmail.com:

hayırdır insanların dıyaloğu seni rıhatsız eti galiba işte bu halkın barışk olmasını istemıyorsunuz sen ve senin gibiler ırkçı bölucu faşist siniz sayın baş bakan ve sayın sakık sende daha fazla bu ulkeyi sevyorlar ALLAH SAYIN ERDOĞANA ÜZUN ÖMUR VERSİN Kİ HEP BAŞBAKAN OLSUNKİ MİLETE ONA OY VERSİN SEN VE SENİN GİBİLER HEP İŞKENCE ÇEKSİNLER BELKİDE DELİRİRSİNİZ İNŞŞALLAH

yanıt0
yanıt0
zeynep keserzeynep@hotmail.com:

ne var bunda Başbakan ve bdp üyeleri beraber sohbet etmiş ülkemi bölündü, Başbakan bu güzel Adaletiyle yıllarca iktidarada kalır bence çünkü Sayın Başbakan ırkçılık yapmıyor ama chp ve mhp eski zihniyet kafatasçı onlar ömrü boyunca bu güzelim ülkede iktidar olmazlar yaşasın birlik ve beraberlik...

22
13
yanıtYanıtla
Kartal47sirac.oerge@gmail.com:

Başbakanın burda birkaç aylık görev ömrü kaldı bazıları hala bölünüyoruzmış topraklarımız satılıyormuş zart zurt 11 senedir iktidarda bu adam inönü ve sonrakilerin Türkiye'ye kaybettikleri imajı geri aldı ekonomi fırladı insana değer vermeye başlandı bazı eşşekler hala anırıyor.

26
8
yanıtYanıtla
Almanyali_66a.bozkurt@hotmail.com:

Agsina saglik Kardes..Baska lafa gerek yok...Saygilar

yanıt0
yanıt0
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title