Haberler

Başbakan Erdoğan: Yavuz Hırsız Ev Sahibini Bastırırmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kılıçdaroğlu tutturmuş yolsuzluk da yolsuzluk. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kılıçdaroğlu tutturmuş yolsuzluk da yolsuzluk. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Sen Rahşan affıyla yırttın" diye konuştu.

Erdoğan, helikopterle saat 15.30'da Tekirdağ'a geldi. Erdoğan'ı, helikopterin indiği sahil dolgu alanında, Vali Ali Yerlikaya ve diğer ilgililer karşıladı.

Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Tekirdağ'a geldi.

Erdoğan, sahil dolgu alanında düzenlenen mitinge katılarak kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslendi. 30 Mart'ta sandıkların aydınlanacağına inandığını söyleyen Erdoğan, durmadan seçim gününe kadar durmadan çalışacaklarını söyledi.

Seçimlerin Türkiye için hayırlara vesile olmasını dileyen Erdoğan, Edirne'de de muhteşem bir miting gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Erdoğan, Silivri'de de bir miting yapacaklarını belirterek, "Silivri'ye selam" dedi.

Erdoğan, "Türkiye oynanan oyunu görüyor. İşte görüyorsunuz şantaja, montaja, dublaja "hayır' diyor Tekirdağlı. Her yer aynı şeyi söylüyor aslında. 81 vilayet, 77 milyon, oynanan oyunu görüyor. Milletimiz, Türkiye üzerinde, sandık üzerinde, demokrasi üzerinde oynanan oyunu görüyor ve bu oyuna itiraz ediyor. Meydanlar bu çirkin oyunlara itiraz ediyor. Pensilvanya bedduaları yaptı, ondan sonra geri vitese taktı "Allah'ın gücüne gider' dedi. Biz Allah'tan başka kimsenin önünde eğilmedik, bundan sonra da eğilmeyeceğiz. Hiç bir güç, Allah'ın izniyle. Sen ne biçim hocasın ya? Türkiye'den kaçıp gidiyorsun. İstifa et. Emekli filan değil ha. Kendisine o paralel yapı, pasaport tezgahlıyor, o pasaportu alıyor, o pasaportla beraber Amerika. Bakalım ne kadar orada kalabilecek? Öyle yok. Oradan sen ülkemi karıştıracaksın, biz de seni bırakacağız. Yok öyle 25 kuruşa simit. Bir de paralel yapı kendisine pasaport tezgahlıyor. Hocanıza söyleyin partisini kursun, kendisi de buraya gelsin, boyunun postunun da ölçüsünü alsın. Kılıçdaroğlu tutturmuş yolsuzluk da yolsuzluk. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Sen Rahşan affıyla yırttın" şeklinde konuştu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan Yavuz Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni ne? Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu mu? Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title