Haberler

Başbakan Erdoğan Yarın Muğla ve Aydın'da

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında yarın önce Aydın, ardından Muğla'da miting yapacak.

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında yarın önce Aydın, ardından Muğla'da miting yapacak. Hazırlıklarını tamamlayan her iki kentte bazı cadde ve sokaklar güvenlik önlemi nedeniyle ulaşıma ve parka kapatılacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında yapacağı mitingler öncesi her iki kentte de hazırlıklar tamamlandı. Başbakan Erdoğan'ın önce Aydın'da saat 15.00'te vatandaşlara sesleneceği belirtildi.

YOLLAR ULAŞIMA KAPATILACAK

Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamada, Adnan Menderes Bulvarı Abide Kavşağı ile Kıbrıs Cadde Kavşağı arası, Hükümet Bulvarı Alt Kesim Ramazanpaşa Kavşağı ile Akbank Kavşağı arası, İstiklal Caddesi 7 Eylül Caddesi Kavşağı ile Akbank Kavşağı arası, Gençlik Caddesi Sağlık Müdürlüğü Kavşağı ile Akbank Kavşağı arası, İstasyon Bulvarı Askerlik Dairesi Başkanlığı Kavşağı ile Beycamii arası ve İstasyon Meydanı'nın yarın saat 07.00 ile 18.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacağı açıklandı. Ayrıca Batı Gazi Bulvarı Kız Meslek Lisesi Kavşağı ile Ramazanpaşa Kavşağı arası, Hükümet Bulvarı Üst Kesim Ramazanpaşa Kavşağı ile Valilik arası, Vali Konağı Caddesi Kozdibi Kavşağı ile İstasyon Bulvarı Kavşağı arası, İstasyon Bulvarı Askerlik Dairesi Başkanlığı Kavşağı ile Atatürk Bulvarı Hemzemin Geçit arası, Atatürk Bulvarı Ziraatçılar Kavşağı ile Batı Gazi Bulvarı Kız Meslek Lisesi Kavşağı arasının konvoy geçişleri sırasında kısa süreli ulaşıma kapatılacağı belirtildi. Aydın mitinginde 2 bin 200 polisin görev yapacağı kaydedildi. AK Parti İl Başkanlığı'nın yaklaşık 15 bin metrekarelik miting alanında vatandaşların sıcaktan etkilenmemesi için su püskürtme sistemi kurdu. Mitingde 10 bin su dağıtılacağı açıklandı.

HELİKOPTERLE MUĞLA'YA GEÇECEK

Aydın mitingi sonrası helikopterle Muğla Atatürk Stadyumu'na hareket edecek Başbakan Erdoğan'ın, saat 17.30'da Eski Garaj Alanı'nda vatandaşlara sesleneceği belirtildi. Eski Garaj Alanı'na çıkan Şehit Özden Aşınmaz, Recai Güreli, Emek, Mehmet Polatoğlu, Hasan Ercan, Baki Ünlü, Zübeyde Hanım ve Özer Türk caddeleri ile Ethem Serim, Kürkütçü ve Avcılar sokaklarında gün boyu park ve araçla seyir yasağı uygulanacağı açıklandı. Mitingde Muğla merkez ve çevre ilçeleri ile Denizli'den gelecek yaklaşık 2 bin polisin görev yapacağı öğrenildi. - Ulucan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Menderes Aydın Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title