Haberler

Erdoğan, Yeni Başbakanlık Binasını İnceledi

Güncelleme:

Cuma çıkışı gazetecilere kısa açıklamada bulunan Başbakan Erdoğan, ardından yapımı devam eden yeni başbakanlık binasına giderek incelemede bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı süren Yeni Başbakanlık Binası'nda incelemelerde bulundu.

CUMA ÇIKIŞI SÜRPRİZ ZİYARET

AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları toplantısının ardından cuma namazını Beştepe Hisarcıklıoğlu Camii'nde kılan Başbakan Erdoğan, Atatürk Orman Çiftliği'nde inşaatı süren Yeni Başbakanlık Binası'na gitti.

İŞÇİLER İLE TOPLU FOTOĞRAF

Yarım saat incelemelerde bulunan Başbakan Erdoğan, çıkışta işçiler ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

ERDOĞAN "GÜÇLERİ YETİYORSA YIKSINLAR" DEMİŞTİ

Ankara 11. İdare Mahkemesi'nin Ankara'da inşaatı devam eden Başbakanlık binası için SİT statüsünün değiştirilmesi kararı üzerine Erdoğan "Güçleri yetiyorsa yıksınlar, hukuksuz hiçbir şeyimiz yok" açıklamasını yapmıştı.

Erdoğan işçilerle toplu fotoğraf çektirdi;

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Beştepe Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

sonmezsssonmezdag@hotmail.com:

zemin katinada bir zindan yap pareleri sana dil uzatani atarsin oraya

14
15
yanıtYanıtla
adfadfslev_alt@web.de:

Dinlenmeye karsi önlem alinan bir bina heralde, yapilmasi sart !!

11
0
yanıtYanıtla
hüseyin2h-5851@hotmail.com:

BEN CHP LİYİM BU BAŞBAKANIDA HİÇ SEVMEM AMA YARGININ VERDİĞİ BU KARARI DA BEN YADIRGIYORUM ŞAHSEN ÇÜNKÜ ARTIK BİNAYA MİLYONLARCA PARAHARCANMIŞ O KADAR İNSAN ORADA ÇALIŞMIŞ İŞ İHALELERİ OLMUŞ ŞU OLMUŞ BU OLMUŞ BİNA ARTIK BİTMEYE AZ KALMIŞ SEN DİYORSUN Kİ HAYIR DUR YAPAMAZSIN NE OLACAK PEKİ O KOSKOCA BİNANIN ATIL Bİ ŞEKİLDE ÇÜRÜMESİ TÜRKİYEYE NE FAYDA SAĞLAYACAK BİLAKİS O KADAR EMEK VE PARA BOŞA GİDECEK BENCE MAHKEME BUNLARI DA DÜŞÜNMÜŞTÜR HERHALDE AMAYİNE DE YAPILMASIN DİYORSA BENCE BİRAZ İYİ OLMAYACAK GİBİ TABİİ KOSKOCA MAHKEMENİNDEBİ BİLDİĞİ VARDIR HERHALDE AMA BİZ DIŞARIDAN BU ŞEKİLDE GÖRÜYORUZ OLAYI O BAKIMDAN BU KONUDA MİLLETİMİZAYDINLANIRSA DAHA İYİ OLUR HERHALDE SAYGILAR

8
0
yanıtYanıtla
tetrtrb342hotmail.com:

Ye kurkum ye.

1
3
yanıtYanıtla
benosmanli79@hotmail.fr:

elestirenleri anlamak mumkun degil sanki ebediyen erdogana kalacak bu bina ....adami olumsuz zannediyorlar yaaa o kadar tirstilar hahahahaha

4
0
yanıtYanıtla
mertmert@hotmail.com:

Kimse bana bu binanın stratejisinden bahsetmesin, kabül güzel bina ama kabak gibi ortada illa tepeye yapmanın manası ne. Manzaralı Residance yada otel mi bu Allah verede savaş filan çıkmaya.

0
2
yanıtYanıtla
nefrettsadakat-26@hotmail.com:

bu ne yaww başbakanımıza hiç yakışmaz burası aynı japonların çinlilerin tapınakları gibi olmuş!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title