Haberler

Erdoğan, Progerie Hastası Gamze'yle Berlin'de Buluştu

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçağı 'ANA' ile dün akşam saatlerinde Almanya'nın başkenti Berlin'e geldi. Başbakan Erdoğan, Tegel Havalimanı'nın askeri bölümünde Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu tarafından karşılandı. Başbakan Erdoğan ile birlikte eşi Emine Erdoğan, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti İstanbul Milletvekili Egemen Bağış da Berlin'e geldi.

OTELİN ÖNÜNDE SEVGİ GÖSTERİSİ

Tegel Havalimanı'ndan Berlin merkezdeki Ritz Carton Otel'e karayolu ile geçen Başbakan Erdoğan, burada toplanan kabalık tarafından Dik dur eğilme, bu millet seninle, Türkiye seninle gurur duyuyor sloganlarıyla karşılandı. Başbakan Erdoğan'ı karşılayan arasında bulunan küçük bir grubun Mısır bayrağı taşıdığı görüldü. Sevgi gösterisinde bulunan kalabalığı selamlayan Erdoğan, bazı vatandaşlarla tokalaştıktan sonra kalacağı otele geçti.

STK TEMSİLCİLERİ İLE PROGERİE HASTASI YAĞAR'I KABUL ETTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kaldığı Ritz Carton Otel'inde Almanya ve Hollanda'da faaliyetlerini sürdüren bazı Türk sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcilerini kabul etti. Başbakan Erdoğan'ın kabul ettiği STK temsilcileri arasında Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Avrupa Genel Başkanı Cahit Kerenciler, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Başkanı İzzet Er, İslam Toplumu Milli Görüş (İGMG) Genel Sekreteri Oğuz Üçüncü, Avrupa Türk İslam Birliği Kurucu Genel Başkanı Musa Serdar Çelebi ve Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Başkanı Süleyman Çelik yer aldı.

GAMZE, KENDİ YAPTIĞI RESİMLİ TAKVİMİ ARMAĞAN ETTİ

Başbakan Erdoğan, STK temsilcileri ile olan görüşmesi sona erdikten sonra Stuttgart 'ta yaşayan Kayserili bir ailenin çocuğu olan progerie hastası Gamze Yağar'ı (14) kabul etti. Yağar, Türkiye'de ülkeyi tanıtmak için arkadaşlarıyla bir toplantı gerçekleştirmek istediğini söyleyip Başbakan Erdoğan'a kendi yaptığı resimlerinden oluşan 2014 yılı takvimini hediye etti.

PROGERİE HASTALIĞI

Progerie, halk dilinde erken yaşlanma hastalığı olarak biliniyor. Dünyada, Gamze gibi progerie hastası olan 40 kişi daha bulunuyor. Bunlardan ikisi Türkiye'de yaşıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Almanya Berlin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (54)

RTE1mustafaerikci42@hotmail.com:

Allahım bu adamı sevenlerin tek gayesi senin sevgine ulaşmak Yarab sen bu adamı sevenleri ve bizleri koru bizlere yardımcı ol amin.

125
15
yanıtYanıtla
gamze yidemifetih-3301@hotmail.com:

sizi kandırıp inandırdığı gibi gamzeyide kandırmasa bari

yanıt0
yanıt0
RTEb@ew.com:

Amin, Elhamdülillahi Rabbil-Alemin, Er-Rahmanir Rahim.

yanıt0
yanıt0
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

siz neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım.başbakanı nerdeyse şefaatçi ilan edeceksiniz.biraz kendinizi durdurun yahu.abartıyorsunuz

yanıt0
yanıt0
RTE1mustafaerikci42@hotmail.com:

Kişiler sevdiği ile beraberdir ben bu adam gibi adamı seviyorum ALLAHIM sen şahit ol.

88
16
yanıtYanıtla
RTEb@hr.com:

beni de yaz kardeş ben de seviyorum

yanıt0
yanıt0
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

bune dünya kardeşim seven seveneeee

yanıt0
yanıt0
EMRE OĞUZemreoguz-2011@hotmail.com:

SENİ SEVİYORUM SAYIN BAŞBAKANIM SENİ SEVENİ DE ÇOK SEVİYORUM DUAMIZ SİZİNLE 124 BİN PEYGAMBERİN DUASI SİZİNLE İNŞALLAH ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

55
16
yanıtYanıtla
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

124 bin peygamber syn.başbakanamı dua etmiş.

yanıt0
yanıt0
EMRE OĞUZemreoguz-2011@hotmail.com:

inşallah kardeşim ALLAH ın izni ile bu seçimde yine biz kazacağız yani SAYIN RECEP TAYIP ERDOĞAN KAZANACAK ÇÜNKÜ O BİR LİDER VE YAPTIKLARI ŞEYLERİ GÖRÜYORUZ VE İNŞALLAH GÖRECEĞİZDE...

yanıt0
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title