Haberler

Başbakan Erdoğan Sanatçılarla Özel Olarak Görüştü

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesini açıkladığı toplantıya katılan sanatçı ve sporcularla özel olarak görüştü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesi'ni açıkladığı toplantıya katılan sanatçı ve sporcularla özel olarak görüştü.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezi'nde Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi'ni açıkladığı toplantıya çok sayıda sanatçı ve sporcu da katıldı. Erdoğan, toplantıdan sonra sanatçı ve sporcularla özel olarak görüştü. Görüşmeye Hande Yener, Metin Arolat, Alişan, Ece Erken, Hidayet Türkoğlu, Zerrin Özer, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Şahan Gökbakar, Tanju Çolak, Mustafa Sandal, Kutsi, Tolgahan Sayışman ve Şafak Sezer'in de katıldığı görüldü. Başbakan Erdoğan, sanatçılara Marmaray ve Kanal İstanbul projeleriyle ilgili bilgiler verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede renkli görüntüler oluştu. Toplantıya katılanlara "Küresel Barış Vizyonu" isimli kitabı imzalayarak hediye eden Erdoğan, toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Türkiye Haliç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title