Haberler

Başbakan: CHP'liler Hopa'da İftar Programına Yapılan Saldırıyı Övdü

Güncelleme:

Başbakan, dün Artvin'de bir yardım kuruluşunun iftar programına saldırı olduğunu belirterek, "CHP bu saldırıya ne diyecek. Bazı vekiller de alçakça övdü bunu." dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün Artvin'in Hopa ilçesinde bir yardım kuruluşunun organizasyonuna saldırı olduğunu belirterek, "CHP bu alçakça saldırıya ne diyecek. Bazı milletvekilleri de bu insanlık dışı saldırıyı alçakça övdüler. " dedi.

"VEKİLLER ALÇAKÇA BU SALDIRIYI ÖVDÜ"

Kent meydanında halka hitap eden Erdoğan, "Dün Artvin Hopa'da bir yardım kuruluşunun organizasyonuna adice saldırdılar. CHP'nin bazı milletvekilleri de bu insanlık dışı saldırıyı alçakça övdüler. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı sağda solda iftar sofralarına katılıyor. Ama CHP milletvekilleri iftar sofrasına saldırdı. Pensilvanya medyası sağda solda bu saldırıya methiyeler diziyor." dedi.

"BİZE DE SALDIRDILAR"

Başbakan, "Hopa'da biliyorsunuz, 30 mart seçimlerini AK Parti adayı kazandı. Bunu sindiremediler. Benim bulunduğum otobüsün de camını çerçevesini indirdiler. Yanımdaki emniyet görevlisi haftalarca yoğun bakımda kaldı. Bunlar hep böyle. CHP, böyledir, MHP böyledir, BDP, HDP, hep böyledir." diye konuştu.

"MİLLET GEREKEN CEVABI VERECEK"

Erdoğan, "Bunların saldırdığı yardım kuruluşu ölüm pahasına dünyanın her yerindeki mazlumlara yardım götüren bir kuruluş. Bakalım CHP bu alçakça saldırıya ne diyecek. Bakalım bu milletvekilleri hakkında ne yapacak. Milletim Hopa'daki bu saldırıya sandıkta gereken cevabı verecektir. Biz sizlerin desteğiyle 12 yılda güçlü bir Türkiye inşa ettik. İnşallah milletimin takdiriyle cumhurbaşkanı olarak da milletime, bayrağıma hizmet etmeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

"YATIRIM YAPIP İŞSİZLİĞİ DÜŞÜRÜYORUZ"

Köşk adayı Başbakan, "Dün nisan ayı işsizlik rakamları açıklandı. İşsizlik yüzde 9 oranına geriledi. Son 10 ayın en düşük rakamıdır bu. Bütün dünyada işsizlik artarken biz hem yatırım yapıyor, hem de işsizliği düşürüyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Artvin Hopa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (36)

hopa21:

cami yaktılar istanbulda senden tık yok .neden acaba

28
5
yanıtYanıtla
demokrat:

Başbakanımızın sabırına gurur duyuyorum, hergün böyle koyun kokusunu nasıl çekebiliyor?

20
7
yanıtYanıtla
Mete Tanselmt@mynet.com:

Koyun kokusu lağım kokusundan iyidir.

yanıt0
yanıt0
yilmut:

yeter be kardeşim...yeter...bırak şu kin ve nefret sözlerini bir kenara bve Allah rızası için hiç değilse 5-10 gün çıkma şu haberlere...mecburmusun bu milleti ramazanda bile bölme zahmetinde bulunmaya...bu milleti bıktırdınız...tüm siyasetçiler kendilerinden başka kimseyi düşünmüyorlar...mutlu bir ramazan geçiremeyecek mi bu millet...!!!???

20
6
yanıtYanıtla
çiçek abbas:

yav he hee,sen gir dolarlarını sıfırla chp ile uğraşacağına.

15
11
yanıtYanıtla
hopa:

İHH terör örgütü ışid e yardımediyor

17
8
yanıtYanıtla
vatansever80:

helal olsun hopalılara bu din bezirganlarına iyi bir ders olmuş bunların derdi iftar falan degil sormak lazım bosna paralarını ne yapmışlar işleri sadece gençleri kandırıp suriyede savaşa göndermek bunların ipleri dışarıdadır ihh adına kanmamak lazım yoksa kimsenin iftara bir sözü olamaz

16
7
yanıtYanıtla
Turan:

meral Akşener kamer gence ağzının payını vermiş. :)) şu MHP chp ile nasıl ortak adayda anlaşır aklım almıyor. Yanlıştan dönerler inşallah

13
9
yanıtYanıtla
selamiyazgiyucel@hotmail.com:

mhp ile chp ortak adayda anlaşmıyor, ortak bişey yapmıyor, sadece cumhurbaşkanlığına yakışan bi isimde uzlaşıyor, bu gün BBP ninde yaptığı gibi demokraside asıl olması gerekeni yapıyolar, yoksa hepsininde belirli bir siyasi kimliği var, kimse kimliğini atmıyor, daha düne kadar BBP iktidarın olumlu icraatlarına onay verirken kendi siyasi adımlarınımı değiştiriyordu, hayır, sadece ülkeye yararlı işe destek oluyordu bu gün yaptığı gibi, yada MHP başörtüsü kanununa akpartiyle imza atmadımı, önceki seçimde sayın gül için meclise girip krizi önlemedimi, siyasetinimi sattı, yada baykal erdoğan kanununda

yanıt0
yanıt0
Serdengeçti:

Ekmeleddin ve avanesi neden israili kınamıyor. Dişe dokunur bişey demiyorlar garip değil mi ?

10
11
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title