Haberler

Başbakan Erdoğan: Onun da Şantaj Kasetleri Var

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Onun (İdris Naim Şahin) da şantaj kasetleri var. 'Onu da açıklayacaklar' diye korkarak gitti biliyorum." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'den istifa eden İdris Naim Şahin'i kastederek, "Onun da şantaj kasetleri var. 'Onu da açıklayacaklar' diye korkarak gitti biliyorum." dedi.

"ONU DA AÇIKLAYACAKLAR DİYE KORKTU"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ordu mitinginde yaptığı konuşmada isim vermeden eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i eleştirdi. Şahin'in memleketi Ordu'da halka hitap eden Başbakan, "İşte Ordu'da bizim aramızda tutunamayan bazıları da sahaya çıkmış. Maalesef 'AK Parti'nin oylarını nasıl azaltırız' diye sağda solda dolaşıyorlar. Hele hele bunların içerisinde birisi var ki, benim yaklaşık 45 yıllık beraber olduğum, tanıdığım, bildiğim ve onu da belediye başkanı olduğum zaman genel sekreter yardımcısı yaptığım, daha sonra partimde kurucu yaptığım, partimin genel başkanlık yardımcılarımdan birisini ona verdiğim, daha sonra bakan yaptığım birisi. Ama bu seçimde buradan büyükşehir belediye başkan adayı olmayınca, istifa edip ayrıldı. Niye biliyor musunuz? Onun da şantaj kasetleri var. 'Onu da açıklayacaklar' diye korkarak gitti biliyorum. Unutmayın ahlakı olmayan siyasetin millete, ülkeye faydası olmaz. İlkesi olmayan, ideali olmayan, hedefi, planı, projesi olmayan siyasetin Ordu'ya faydası olmaz. Kazanmak için değil, kaybettirmek için siyaset yapılmaz. Bu ahlaksız bir siyasettir, bu ilkesiz siyasettir" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İdris Naim Şahin Ak Parti Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman? Kızını taciz eden baba kim? Baba tutuklandı mı? Olay nerede oldu? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 18 Nisan İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor?
500

Yorumlar (44)

Fatsalıbhuklt@hotmail.com:

Sayın Başbakanım çok görmeyin: Sonuçta ünyeli, satar gider. Biz fatsalılar; asla seni yarı yolda bırakmayacağız. Yolun açık , ALLAH yar ve yardımcın olsun .

27
45
yanıtYanıtla
ata celebiatacelebi@windowslive.com:

Ya sende hic mi utanma kalmadi ey tayyip.....

35
13
yanıtYanıtla
vahapknnhzr_73@mynet.com:

zorunamı gitti tayyip. sen latif erdoğan satılmışını kanal kanal gezdirirken iyi oluyordu değil mi

33
13
yanıtYanıtla
AK KOYUN KARA KOYUN BELLİEGE13@MYNET.COM:

DEMEK Kİ KASETLER GERÇEK DEMEK Kİ HÜKÜMET DE BU İŞLERİN İÇİNDE DEMEK Kİ KİMLER KASET SİYASETİ YAPIYOR BELLİ OLUYOR

36
6
yanıtYanıtla
piyesolcaygundede@hotmail.com:

hani piyesti montajdı. ara sırada olsa halka doğru söylesen Sn başbakanım. bir başbakana yakışmıyor bu kadar yalan.

31
10
yanıtYanıtla
IBOi.salur@web.de:

IBO BASBAKANA KIMSE YALANCI DIYEMEZ

yanıt0
yanıt0
PİYESolcaygundede@hotmail.com:

ADAM AKILLI BİR SAVUNMA YAPAMDIN MI. YALAN SÖYLEMEDİ ŞUNU DEMEK İSTEDİ FALAN DİYE. YALAN SÖYLEYENE YALANCI DENİR DÜNYANIN HER TARAFINDA.

yanıt0
yanıt0
AYŞEsevilayagdas@hotmail.com:

HIIIM İDRİS NAİMİN KASETİ DOĞRU SENİNKİ MONTAJ ÖYLEMİ EĞER İSTİFA ETMESEYDİ SEN ONADA MONTAJ DİYECEKTİN TAYİP BEY

35
5
yanıtYanıtla
tülay doğanoğlutdoganoglu@hotmail.de:

GERÇEKTEN BU AKP YORUMCULARI UYUYOR, RECEP KENDİ AĞZINDAN ,HERŞEYİ AÇIKLIYOR, BUNLAR HALA ŞAKŞAKÇILIK YAPIYORLARKENDİ PARTİSİNDEN OLAN KİŞİ İÇİN BİLE KASEDİ VARDI ONUN İÇİN KORKTU ÇEKTİ GİTTİ DİYOR, NEDEN BÖYLE SÖYLÜYOR, ÇÜNKİ KİMİN KASEDİ VAR RECEP BİLİYOR , HEPSİNİN KORKUSU ÇORAP SÖKÜĞÜ GİBİ SÖKÜLECEK OLMALARI, AKP den KAÇAN KURTULUYOR ,RECEP TE SON KOZLARINI OYNUYOR AMA NAFİLE, KAYBETTİKÇE KAYBEDİYOR,YAKINDA HEPSİ KORO HALİNDE ŞAKIYACAK SENİN KASEDİN ,BENİM KASEDİM KAVGASINA TUTUŞACAKLAR !!!! TÜRK HALKI YAKINDA GÖRECEK !!!

30
9
yanıtYanıtla
EFEKENTLİ09salih_demir555@hotmail.com:

pek iyi senin kasetlerin ne zaman çıkacak? yoksa ayakkabı kutusu gibi ört bas mı edeceksin RTE? SANA YAZIKLAR OLSUN HALA 76 MİLYONU KANDIRDIĞINI SANIYORSUN AMA İNSALLAH 30 MARTTA ANLAYACAKLAR O MALUM ZATLAR SENİN YALANCI OLDUĞUNU

24
15
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title