Haberler

Başbakan Erdoğan: AK Parti'nin Oy Oranı Yüzde 50 Civarında

Güncelleme:

Partisinin oy oranı hakkında konuşan Başbakan, "Yüzde 34'le yola çıktık, o zaman 16 aylık bir partiydik. Geldiğimiz nokta yüzde 50." dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Yüzde 34'le yola çıktık, o zaman 16 aylık bir partiydik. Geldiğimiz nokta yüzde 50. Şu anda da bütün kamuoyu araştırmalarında yine yüzde 50 civarında. Bugün yine bir kamuoyu araştırması, gazetelerde gördüm, yine bu çerçevede. Öyle bir durum söz konusu ki; belediye başkan adaylarımızda da isabette bir sıkıntı olmazsa, bu seçimlerden 30 büyükşehirde ve bunun dışında 51 diğer iller olmak üzere, başarılı bir şekilde inşallah çıkacağız" dedi.

Erdoğan, Çamlıca Camii inşaatını incelemesinin ardından, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"GERİ KALMA DİYE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL"

Çamlıca Camii'nin yapımının belirlenen takvim istikametinde devam ettiğini dile getiren Erdoğan, "Geri kalma gibi bir şey söz konusu değil. Tam aksine daha da önde giden bir durumu var. İnşallah fevkalade bir durum olmazsa, 2016 hedeflenmişti. 2016'da inşallah Kadir Gecesi'nde açılmış olacak. Şu anda o hızda devam ediyor" diye konuştu.

Erdoğan, dernek yönetimi, mimarlar, mühendisler ve yüklenici firmanın özveriyle çalıştığını ifade ederek, "Zaten böyle bir eserde özveriye ihtiyacımız var. Niyetler halisane olunca, eser de böyle bir ekibi yakalamış oldu. Camimizin çok amaçlı fonksiyonları var, 3 bin 500 kişilik otoparkından müzesine, atölyelerine varıncaya kadar, sergi alanlarına varıncaya kadar tüm bunlarla beraber Cumhuriyet tarihimizin çok dikkat çeken bir eseri olacak, en önemli eseri olacak" ifadelerini kullandı.

AK PARTİ'NİN SON OY ORANI

Vatandaşların kendisine sevgi gösterisinde bulunduğunun hatırlatılması üzerine Erdoğan, şunları söyledi:

"Ben vatandaşlarımı çok seviyorum. Vatandaşlarım da bugüne kadar hiçbir zaman bu sevgimizi karşılıksız bırakmadı. Bildiğiniz gibi yüzde 34'le yola çıktık, o zaman 16 aylık bir partiydik. Geldiğimiz nokta yüzde 50. Yapılan kamuoyu araştırmaları neticesinde yüzde 50 civarında gözüküyor. Bugün yine bir kamuoyu araştırması gazetelerde gördüm, yine bu çerçevede. Öyle bir durum söz konusu ki; belediye başkan adaylarımızda da isabette bir sıkıntı olmazsa, bu seçimlerden 30 büyükşehirde ve bunun dışında 51 diğer iller olmak üzere başarılı bir şekilde inşallah çıkacağız."

OĞLU BİLAL DE EŞLİK ETTİ

Erdoğan, Çamlıca Camisi'nden çıkışta kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla konuştu ve yaşlı bir kadının elini öptü. Başbakan Erdoğan'a, oğlu Bilal Erdoğan da eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bilal Erdoğan Ak Parti Çamlıca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (295)

GİZEMgizemlikiz21@hotmail.com:

AKP Ye Oy VERMEYECEK olanlar Yeşil Butona .. AKP' ye oy VERECEK olanlar kırmızı butonuna bassın, görelim bakim yandaş anketçiler utansın yüzde elliymiş..

87
37
yanıtYanıtla
hakansabityigit44@hotmail.com:

siz önce soru sormasını bi öğreninde sonra anket yapın bu ne biçim bir anket ilk okul birinci sınıf öğrencisi sanırım bundan daha iyi anket yapardı

yanıt0
yanıt0
gülistangls34@hotmail.com:

akp ye oy vereceğim diyenler yeşile diğerleri kırmızıya bassın.

50
48
yanıtYanıtla
ahmet35asc456@hotmail.com:

bu kadar yolsuzluk varken, hukuk ayaklar altına alınmışken, resmen eşkiya düzeni varken, yüzde elli almak akıl dışı geliyor bana, koyun var bu ülkede ama o kadarda değil

74
22
yanıtYanıtla
MÜSLÜMAN TÜRKomrturk@hotmail.com:

AKEPELİLERİN MANTIĞI ŞU; CEHAPELİLER ÇALACAĞINA BİZİMKİLER ÇALSIN MEMLEKETTE İSTİKRAR BOZULMASIN AYRICA BENZİNİN BEŞ LİRAYI AŞMASI LPG ZAMLARI EKMEĞİN FİYATININ ARTIP GRAMAJININ AZALTILMASI TARIMIN ÖLDÜRÜLMESİ KURU FASULYENİN BİLE İTHAL EDİLMESİ AKEPENİN KABAHATİ DEĞİL!!! DIŞ GÜÇLERİN ETKİSİDİR BÖYLE TUHAF BİR SEÇMEN PROFİLİ OLURSA DEĞİL YÜZDE ELLİ ALTMIŞBEŞ YETMİŞ DAHİ ALIRLAR

55
40
yanıtYanıtla
ABDayhansekeroz@hotmail.com:

Hangi ankette ... Ne ara yapıldı... Müslümanlıkta yalan söylemek var mıdır. Bir Ülkenin baş bakanı yalan söyler mi ?

64
31
yanıtYanıtla
yorumcuzadar_ramo@yahoo.com:

hadini bil olur olmaz yorumlarda muslumanligi agzina alma,hele musluman degilse

yanıt0
yanıt0
taratara@gmail.com:

Yorumcu sen o kafayi tasima bence bosuna hamallik ediyorsun. Ne bitmez yuzde elliymis be halkin anasini bellese yine yuzde alli alacagini zannediyor guya aklinca koyun bu halk.

yanıt0
yanıt0
Tamershumi_tamer@hotmail.com:

Müslümanlığı akpliler dururken bizim ağzımıza almamız ne haddimize zaten ülkede müslüman olan ibadet eden namaz kılan tek sizsiniz sizden başka herkes kafir demi.

yanıt0
yanıt0
MINI ANKETtokmak@hotmail.com:

RÜŞVET VAR DIYEN YEŞILE YOK DIYEN KIRMIZIYA TIKLASIN...

74
19
yanıtYanıtla
Tüm 295 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title