Haberler

Başbakan'ın Sitesinde Yayınlanan Haritada Tunceli Yok

Güncelleme:

Oda.tv'nin haberine göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçim tanıtımını yaptığı ve Erdoğan'ın yaşamını anlattığı "rte.com.tr" adlı sitede yayınlanan Türkiye haritasında 80 il yer aldı. Haritada yer almayan il ise Tunceli oldu.

AK PARTİ 2004 SEÇİMLERİNDE TUNCELİ'Yİ KAZANAMAMIŞTI

Tunceli’nin yer almadığı haritanın yanında "30 Mart 2004 yerel seçimleri bu inancın tescili gibiydi. Ak Parti yeni bir zafer daha kazandı" yazısı yer aldı. Ak Parti 2004 yerel seçimlerinde Tunceli'yi kazanamamıştı.

Hatanın fark edilmesinden sonra Türkiye haritası yerine 2004 seçimlerinin oy oranlarının yer aldığı bir grafikle değiştirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Türkiye Tunceli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (24)

ak genç:

Olmasında zaten tuncelililer asla başbakanımıza oy vermez.. çapulcunun teroristin ve alevinin yuvası gavur memleketi sonucta.. İzmirde öyle.. bu iki ili önemsememek lazım.. ecnebi memleketi nihayetinde..

17
75
yanıtYanıtla
zeynep_sudezeynep-sude29@hotmail.com:

doğru

yanıt0
yanıt0
ECEece_uluser@windowslive.com:

Sen kimsin de kime gavur diyorsun? Kimin ne kadar Müslüman olduğuna ne zamandan beri kullar karar veriyor? Bu yaptığın resmen şirk koşmak! Sizin gibiler yüzünden İslam dini yozlaşıyor; hurafelerle, kin ve yanlışlarla dolu bir din gibi algılanıyor tüm dünyada. İslam dinini yaymaya, insanları kazanmaya çalışacağınız yerde başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere büyük çoğunluğunuz ötekileştirme, ayrıştırma ve nifak sokma çabası içerisindesiniz. Unutma ki Alevi diyerek ötekileştirmeye çalıştıkların da Müslüman. Mübarek Ramazan ayında bu cümle ile kaç Müslümanın kalbini kırdın farkında mısın? Alevilerin hakkına girdin, hadi bakalım... Kul hakkı ile sana ahirette bol şans (!)

yanıt0
yanıt0
kapkara:

zaten varlığı da yokluğu da belli olmayan bir il ...

25
39
yanıtYanıtla
zafer:

iyi ki sil mişler zaten tunceli yi hiç sevmiyorum o nasıl il olmuş hayret ediyorum :DD

16
48
yanıtYanıtla
zazaerdem.celebi@hotmail.com:

ÇOK ÜZÜLDÜK ŞİMDİ .VAH VAH VAH. SENİN SEVGİN OLMADAN NE OLACAK ŞİMDİ.

yanıt0
yanıt0
uie:

sn.RTE milletin yüzüne tükürse '' Adam Bereket Yağdırıyor'' deyip peşinden gidecek koyunlar var hala... İlgili Yorumunuzu Yazın

39
22
yanıtYanıtla
sana_nesana_ne@gmail.com:

tıpış tıpış oyunuzu vereceksiniz. meeeeeeeee

yanıt0
yanıt0
tc. vatandaşı:

adam TÜRKİYE,yi unutup aklı hep cumhurbaşkanlığında, TUNCELİ,yi unutsa ne olurki.

30
25
yanıtYanıtla
Napolyon:

o köye ihtiyac yok, orayi il yapanlarda suc...

16
36
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title