Haberler

Başbakan Erdoğan'ın Mal Varlığı

Güncelleme:

Hüseyin Çelik, Erdoğan'ın mal varlığıyla ilgili eleştirilere "Başbakanlık.gov.tr'ye girin, Başbakan bölümüne tıklayın ve mal varlığını görün." dedi.

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığına dair yapılan eleştirilere çok sert cevap verdi.

KILIÇDAROĞLU ELEŞTİRMİŞTİ

Kemal Kılıçdaroğlu dün grup toplantısında "Başbakan çıkıp mal varlığını açıklayabiliyor mu?" diyerek çok sert açıklamalar yapmıştı. Erdoğan'ın mal varlığı ile ilgili açıklama ise bugün Hüseyin Çelik'ten geldi.

ÇELİK: TIKLAYIN, MAL VARLIĞINI GÖRÜN

Hüseyin Çelik konu ile ilgili şu şekilde konuştu: "Başbakan çıkıp mal varlığını açıklayabiliyor mu diyor. Başbakanlığın sitesine lütfen girin. Başbakan bölümünü tıklayın. Başbakan özgeçmişinin altına koymuş ve sürekli güncelleniyor. Başbakan, başbakan olduğundan beri var. Her milletvekilliği döneminin başında her vekil mal beyanını meclise verir. Biz getirip de Sayın Kılıçdaroğlu'na verecek değiliz mal beyanımızı. Hangi kuruluş isterse alıp öğrenebilir. Bütün halka çağırda bulunuyorum. Başbakanlık.gov.tr'ye girin, Başbakan bölümüne tıklayın ve mal varlığını görün."

Başbakanlık sitesinde Başbakan Erdoğan'ın malvarlığı aynen şu şekilde:

Mal Beyanı

16 Haziran 2011 tarihi itibariyle Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın mal beyanı aşağıda sunulmuştur.

A - TAŞINMAZ MAL BİLGİLERİ

Güneysu-Dumankaya Köyü 2.000 metrekare arsa (Maliyeti 10 bin TL)

B - BANKA VE MENKUL DEĞERLER

Banka hesaplarında toplam 3.390.384 TL, 25.000 £, 199.867 $

C- ALACAKLAR

500.000 TL

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Güncel Haberler

500

Yorumlar (193)

S.B.saffet_b@yahoo.de:

Biz de inandık tabi ki .........İsviçredeki hesapları da bir açıklayın, bilelim !!

57
14
yanıtYanıtla
VefaVefa17@gmail.de:

Başbakan in maaşı ne kadar ki.bu mal varlığı bile normal değil.

46
12
yanıtYanıtla
ahmetahmet1907@hotmail.com:

başbakanın maaşı en son bildiğim kadarıyla aylık 9.790 lira eski parayla 9 milyar 790 milyon

yanıt0
yanıt0
ÖZGÜRkuzeycadilari@hotmail.com:

YANİ HASAN KARDEŞİMİZ DİYORKİ KOSKOCA ÜLKENİN PATRONUDUR BİZ AMELELERİN GÖREVİDE PATRONU ZENGİN ETMEKTİR YAKIIIIŞŞŞŞIIIIRRRR DİYOR KENDİLERİ

yanıt0
yanıt0
ÇİVİSİÇIKTIs_ozbek25@hotmail.com:

hasan başbakan demek zengin olmak demek mi aldıkları 5 milyar maaş ki doktorlar onlardan çok alıyo ama adamların bu kadar evi arabası bankada biriken parası yok...yapmayın etmeyin açık şu gözlerinizi bunu allah diyen namaz diyen alnı secdeden kalmayan insanlar yapıyor..vabalini bile bile..haram baldan tatlıdır diye bir söz var...sosyal devlet anlayışını bir benimseseniz.. onları millet seçti tabi ki hizmet edecek ve mal varlığı olmayacak maaşı ne kadarsa o kadar olacak karının bir ceketi 1 milyar kimse kusura bakmasın ama insanlar gözünü açmadıkça daha çok ekmeğe muhtaç kalırız..sen şimdi destek ol yarın işe giremeyince hadi girdin maaşın yetmeyince hadi yetti çocuğun okul bitirip işsiz kaldığında anlayacaksın soyup soğana çevrildiğimizi..

yanıt0
yanıt0
adaleteyisa32@hotmail.com:

bizdeeeeeeeeeeeeeee yediiiiiiiiiiiiiik .!!!!!!

43
12
yanıtYanıtla
memoskdf@yahoo.com:

5 trilyonu var laaa...

30
8
yanıtYanıtla
ali şahinali@yahoo.com:

20 milyar doları eksik yazmışlar ama yakında çıkar kokusu, hani şu kara para aklanan ülke varya adı isviçre, orada birkaç tane hesabı var kendisinin. Sırf emine erdoğan ın hastaneleri birkaç milyon dolar iken bu para komik kalmış :D Ya bilal in gemileri? Ötekinin altın şirketleri ?

27
9
yanıtYanıtla
hakperestadalet141@hotmail.com:

belliki senin isviçrede hesabın var çok bilgilisin senin servetin ne kadar

yanıt0
yanıt0
Vatandaşdturk@hotmail.com:

Takım tutar gibi parti kurmaya devam edinn.

22
7
yanıtYanıtla
Tüm 193 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title