Haberler

Erdoğan'ın Adaylığı Akçakale'deki Suriyelileri Sevindirdi

Güncelleme:

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi Akçakale'deki çadır kentte barınan Suriyelileri sevindirdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı gösterilmesi Akçakale ilçesindeki çadır kentte barınan Suriyelileri sevindirdi.

Süleyman Şah Konaklama Tesisleri'nde barınan misafirler, AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayını merakla bekledi. Kampta yaşayan Suriyeliler, her fırsatta sevgilerini dile getirdikleri Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığını ise televizyondan öğrendi.

Suriyeli Abdurrezak Kadi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın ülkesinin gelişmesi için çalıştığını söyledi.

Erdoğan'ın İslam ümmetinin lideri olduğunu aktaran Kadi, "Hangi makamda olursa olsun halkına ve çevresindeki insanlara hayırlı hizmetler yapacaktır. Aday olmasına çok sevindim, kendisine başarılar diliyorum" dedi.

İsa Ahmet ise Başbakan Erdoğan'ı Suriye'deki olaylardan önce de takip ettiklerini belirtti.

Erdoğan'ın Suriye'deki olaylara bakışını hiçbir zaman unutmayacaklarını anlatan Ahmet, "Birçok ülkenin yapamadığını yaptı. Sığınmacılara her türlü hizmeti sundu, bize sahip çıktı. İnşallah ülkesine çok daha güzel hizmet edecektir" ifadelerini kullandı.

Ahmet Harun da Erdoğan'ı çok sevdiklerini dile getirdi.

Bu arada AK Parti'nin cumhurbaşkanlığı adaylığı nedeniyle düzenlediği toplantıyı televizyondan izleyen bazı Suriyeli çocuklar Erdoğan lehine slogan attı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Şah Ak Parti Akçakale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title