Haberler

Başbakan Erdoğan'ın 1915 Olaylarına İlişkin Mesajı

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1915 Olaylarına ilişkin mesajı konusunda, "O günler çok acı ve zor günlerdi. O günleri esefle ve acıyla karşılıyoruz. (Erdoğan'ın) Kişisel hakkıdır" ifadesini kullandı.

Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezinde, Dr. Nazım Şuvağ Türk Sanat Müziği Topluluğu Korosu'nun 50. yıl konserini izlemeye gelen 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Demirel, gençlerin, çocukların ve tüm milletin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ederek "Huzur ve sükun içerisinde daima mutluluk getiren bir bayram olsun inşallah" dileğinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili soru üzerine Demirel, "Vakti, saati gelince şartların icap ettirdiği bir biçimde ilgililer ve halk bir şekil verirler. Hiç merak etmeyin her şey yolunda gider" değerlendirmesini yaptı.

9. Cumhurbaşkanı Demirel, 1915 olayları vesilesiyle Başbakanlık tarafından yazılı yayınlanan mesajda, Başbakan Erdoğan'ın Ermenilere taziye dileklerini iletmesiyle ilgili de "O günler çok acı ve zor günlerdi. O günleri esefle ve acıyla karşılıyoruz. (Başbakan Erdoğan'ın ) Kişisel hakkıdır" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Hacettepe Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Süleyman Demirel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title