Haberler

Başbakan Erdoğan İçin Otomobilinin Plakasını Değiştirdi

Güncelleme:

Belçika'nın Brüksel kentinde yaşayan Erhan Bulduk, Başbakan Erdoğan'a olan sevgisi nedeniyle "9006 AKP" olan otomobilinin plakasını "AKP" olarak değiştirdi.

Belçika'nın Brüksel kentinde yaşayan Erhan Bulduk, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi nedeniyle "9006 AKP" olan otomobilinin plakasını "AKP" olarak değiştirdi.

ERDOĞAN SEVGİSİ PLAKAYI DEĞİŞTİRTTİ

İznini geçirmek için Eskişehir'e gelen Bulduk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'ı çok sevdiğini söyledi.



Başbakan Erdoğan'ın Türkiye'yi önemli seviyelere getirdiğini ifade eden Bulduk, şöyle konuştu:

"Bu yüzden Erdoğan'ı seviyorum. Belçika'da araç plaka sisteminde değişiklik yapıldı. Önceden otomobilimin plakası '9006 AKP'ydi. Bir arkadaşımda 'AK PARTİ" plakası vardı. Başbakan Erdoğan ve AK Parti'ye destek için 'AKP' plakasını aldım. Erdoğan'a olan sevgimi, otomobilimin plakasına yansıttım. Gençlere, AK Parti'yi anlatıyoruz. Yurtdışında fazla siyaset olmadığından plaka önemsenmiyor. Eskişehir'de plakaya ilgi fazla."

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Brüksel Belçika Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title