Haberler

Başbakan Erdoğan: Gümbür Gümbür Orada Dozerlerimiz Çalışacak 3. Havalimanını Yapacağız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 3. havalimanın önünün paralel yapı tarafından kesilme istendiğini anlatan Erdoğan, "Şimdi biliyorsunuz 3 tane kafadar var; Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Pensilvanya. Bunlar vatansever değil be. Bunlar bu milleti sevmiyor ya. Ya düşünebiliyor musunuz, dünyanın en büyük havalimanı yapılacak, ilk üçün içinde, bunun önünü kesiyorlar.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 3. havalimanın önünün paralel yapı tarafından kesilme istendiğini anlatan Erdoğan, "Şimdi biliyorsunuz 3 tane kafadar var; Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Pensilvanya. Bunlar vatansever değil be. Bunlar bu milleti sevmiyor ya. Ya düşünebiliyor musunuz, dünyanın en büyük havalimanı yapılacak, ilk üçün içinde, bunun önünü kesiyorlar. Ha kesebilecekler mi? Hayır kesemeyecekler. Niye? Çünkü onun önünü kesmek hukuksuzluktur. Onun önünü kesmek kanuna aykırıdır. Bunları ortaya koyacağız ve gümbür gümbür orada dozerlerimiz çalışacak. Nisan ayının sonu, haziranın başı tarih veriyorum. Onun önünü kesmeye çalışanlar, gelecekler bizi ezecekler ancak öyle bunun önünü kesebilirler. Bu kadar açık konuşuyorum. Niye? Çünkü biz bu vatanı öyle durup dururken bulmadık. Bu vatanın şehitlerinin o namını biz, 5 paralık adamlara ezdiremeyiz. Burayı yapacağız. Lamı cimi yok" dedi.

Başbakan Erdoğan, Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda "Giresunlular Bağcılar'da Buluşuyor" programına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, Giresun'a yapılan yatırımları anlatan Erdoğan, "Tabi burada durmayacağız, "Bu kadar yeter' demeyeceğiz. "İşimiz artık bitti' demeyeceğiz. "Yorulduk' hiç demeyeceğiz. Türkiye'de daha yapılacak çok iş var" dedi.

-"ŞEHİTLERİMİZİN NAMINI 5 PARALIK ADAMLARA EZDİREMEYİZ"-

12 yıl önce hayali bile kurulamayan seviyelere ulaşıldığını belirten Erdoğan, şimdi çok daha büyük hedefleri ve hayalleri olduklarını aktardı. Türkiye'yi kutlu yürüyüşünden hiç kimsenin alıkoyamayacağını belirten Erdoğan, "Allah'ın izniyle, milletin desteği ve hayır duasıyla; önümüze çıkan bütün engelleri tek tek aşacak, tüm hendekleri atlayacak, Türkiye'yi tek tek zincirlerinden, prangalarından koparacak geleceği inşa edeceğiz" diye konuştu.

2013 yılı Mayıs ayında Türkiye'nin dünyada yeni bir döneme imza attığını söyleyen Erdoğan, "Birileri rahatsız oluyor. Ve devasa bir ihale. Devletin cebinden bir kuruş çıkmadan 46 milyar dolara senede 150 milyon insanın gidip geleceği bir havalimanı ihale ediliyor. Devletin cebinden bir kuruş çıkmıyor ha ve 20 yıl çalıştıracaklar, 20 yıl sonra devlete teslim edecekler. Bakın, hemen bunun önünü kesmeye kalktılar. Bu havalimanını yapacak olan müteahhitlerimizi içeri almaya çalıştılar. Kim? Paralel yapı. Şimdi biliyorsunuz 3 tane kafadar var; Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Pensilvanya. Bunlar vatansever değil be. Bunlar bu milleti sevmiyor ya. Ya düşünebiliyor musunuz, dünyanın en büyük havalimanı yapılacak, ilk üçün içinde, bunun önünü kesiyorlar. Ha kesebilecekler mi? Hayır kesemeyecekler. Niye? Çünkü onun önünü kesmek hukuksuzluktur. Onun önünü kesmek kanuna aykırıdır. Bunları ortaya koyacağız ve gümbür gümbür orada dozerlerimiz çalışacak. Nisan ayının sonu, haziranın başı tarih veriyorum. Onun önünü kesmeye çalışanlar, gelecekler bizi ezecekler ancak öyle bunun önünü kesebilirler. Bu kadar açık konuşuyorum. Niye? Çünkü biz bu vatanı öyle durup dururken bulmadık. Bu vatanın şehitlerinin o namını biz, 5 paralık adamlara ezdiremeyiz. Burayı yapacağız. Lamı cimi yok" dedi.

-"BİZİM SEVGİLİ YAVRULARIMIZ ELİNDE MOLOTOFLA DOLAŞMIYOR"-

3. havaalanının kendilerinin Gezicilere feda edemeyeceğini kaydeden Erdoğan, "Aynı şeyi Orta Doğu Teknik Üniversite'nin orada yaptılar. Bağırdılar, çağırdılar, yaktılar, yıktılar, ne oldu? 8 ayda ODTÜ'nün önündeki yol bitti. Kim kazandı? Türkiye kazandı, Ankara kazandı. Ne oldu? Nerede o molotofçular, nerede o anarşistler, nerede o Kılıçdaroğlu'nun sevgili yavruları. Öyle diyor, Başbakan diyor "bunlara şöyle diyor, böyle diyor.' Bizim sevgili yavrularımız elinde molotofla dolaşmıyor. Taşla, sopayla dolaşmıyor. Bizim sevgili yavrularımız burada, onlar tablet bilgisayarla dolaşıyor, onlar kalemle, kitapla dolaşıyor. Fark bu. Fark bu. Biz bunları yetiştirmeye çalışıyoruz. Onlar ise maalesef neyin peşinde" şeklinde konuştu.

Çözüm süreciyle Türkiye'nin terör belasından kurtulmaya başladığını ve bundan birilerinin rahatsız olduğunu savunan Erdoğan, Gezi Parkı olaylarının rahatsızlık duyan kişiler tarafından çıkartıldığını anlattı.

-"EY CHP, MHP, PENSİLVANYA BU ÜLKEYİ KARIŞTIRMAYIN"-

Salonda kendisini dinleyen Giresunlulardan, AK Parti Giresun Belediye Başkanı Adayı Yılmaz Can'ın seçilebilmesi için Giresun'daki akrabalarını aramalarını isteyen Erdoğan, "Dürüst bir başkan arıyor musun, çalışkan bir başkan arıyor musun. O zaman oyumuzu AK Parti'nin adayı Yılmaz Hoca'ya verelim" dedi.

Bu tür bir toplantıda böyle bir konuya girmek istemediğini ama bir konunun kendilerini çok ilgilendirdiğini söyleyen Erdoğan, "Ey CHP, ey MHP, ey Pensilvanya bu ülkeyi karıştırmayın. Bizim birliğimizi , beraberliğimizi bozmaya gayret etmeyin. Şimdi yatıyorlar kalkıyorlar ya montaj, ya dublaj. Millet artık bunların yalanlarından bıktı" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mazotu 1,5 liraya indireceğini söylediğini anımsatan Erdoğan, "Bu senin ülkende üretilen bir şey mi? bu ithal edilen bir şey. Bu ithal edilen akaryakıtı, petrolü zararına satabilecek bir güce sahip misin ya?" diye sordu.

Kaynak: ANKA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Giresun Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
title