Haberler

Başbakan Erdoğan'dan 'Helal Lokma' Gafı

Güncelleme:

Partisinin Eskişehir mitinginde konuşan Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirirken "Evlatlarıma helal lokma yedirmedim" diyerek gaf yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirirken farkında olmadan ilginç bir gafa imza attı.

ÇOCUKLARIYLA İLGİLİ ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tekirdağ mitinginde Erdoğan’ı eleştirirken yanlışlıkla Erdoğan’ın annesinin de yolsuzluğa bulaştığını söyleyip, hatasını anladığında özür dilemesini eleştiren Erdoğan, çocukları hakkındaki eleştirilere cevap verdi.

"HELAL LOKMA YEDİRMEDİĞİM HALDE..."

Bu sırada dili sürçen ve ‘haram’ yerine ‘helal’ kelimesini kullanan Erdoğan "Sen, benim evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde, evlatlarıma da haramdan bahsedecek kalitede de değilsin" dedi.

 

 

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehir Tekirdağ Politika Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (565)

Müslüman Anket'cidefaultx@trashmail.net:

AKP lilerin Müslüman olduklarina inananlar YESILE, inanmiyanlar KIRMIZI tusa tiklasinlar.

23
162
yanıtYanıtla
tktlg_jack@hotmail.com:

iplemeyenler okuyup geçsinler

yanıt0
yanıt0
OĞUZsozbudak79@gmail.com:

Kasetle gelmedik'ki kasetle gidelim arkandayız millet olarak

20
96
yanıtYanıtla
türktamerongule@hotmail.com:

hadilan yalaka troll

yanıt0
yanıt0
hasanhasan1973hsn@hotmail.com:

yok siz ayakkabı kutularıyla gideceksiniz.Ondan sonrada hiç kimse ben akepeliydim demez.hemen kaybolursunuz.Rüzgar ne yandan eserse o tarafa.

yanıt0
yanıt0
Müslüman Anket'cidefaultx@trashmail.net:

Sadece 8 dakika önce asagida su soruyu sormustum! 'AKP lilerin Müslüman olduklarina inananlar YESILE, inanmiyanlar KIRMIZI tusa tiklasinlar.' Sonuclar cok net ve yok edici: Müslümandir diyenler: 18 - Müslüman degil diyenler: 111. Tabiki taktir Allahindir ama Allahin kuluda kendi tespitini yapma hakki vardir. Yani bundan sonra AKP li bir Vatandas size Müslümanin der ise yere yigilip gülme hakiniz dogmustur. Allah gülücükleri aglatilan Vatanimdan eksik etmesin. Amin.

81
21
yanıtYanıtla
ömer_adilomer_adil_22@hotmail.com:

ben başka yerine tıklamıştım onu neden anket sonucuna yazmadın ciğer?

yanıt0
yanıt0
MÜSLÜMAN ANKET'Cİdfdfd@fgfg.de:

Yeni durum: Müslümandir diyenler: 22 / Müslüman degil diyenler: 138

yanıt0
yanıt0
NEVZAT KARnkarabiyik@mynet.com:

ANKETÇİ,AKP NİN ÜLKEYE 12 YILDA VERDİĞİ ZARARLARI BİLEN BİRİYİM,VE SON OLAYLAR ZATEN İNSANIN KANINI DONDURUYOR FAKAT BÖYLE BİR ANKET SON DERECE YANLIŞTIR,ÇÜNKÜ,EKONOMİYİ,SOSYAL VE SİYASAL YAŞAMIN ÇAĞDAŞ DEĞERLERİNİ,DEMOKRASİYİ,HUKUKU,HÜKÜMETLERİN,YARGININ,YASAMA ORGANLARININ GÖREV VE YETKİLERİNİ BİLMEDİĞİ İÇİN SABAHTAN AKŞAMA KADAR BUNLARI ÖZEL OLARAK BESLENDİKLERİ TV LERDE ANLATILAN YALANLARLA BEYNİ YIKANARAK ALDATILAN VE BUNLARIN YAPTIKLARINI ANLAYAMAYACAK KADAR ÇOK İYİ NİYETLİ MÜSLÜMAN KARDEŞİMİZ VAR.BUNLARI ANKET ADI ALTINDA MÜSLÜMAN DEĞİL GİBİ DÜŞÜNMEK GÜNAHTIR,ÇÜNKÜ MÜSLÜMAN OLAN BİRİNE BÖYLE BİR TABİR KULLANMAK DİNİMİZİ BİLMEMEKTİR,KALDI Kİ,KELİME-İ ŞEHADET GETİREN HERKES ALLAHIN NEZDİNDE MÜSLÜMANDIR,GÜNAHLARININ HESABINI MUHAKKAK VERECEKLERDİR.FAKAT BENCE ESAS SORGULANMASI GEREKEN BU VATANDAŞLARI BU GÜNAHA SEK EDENLERİN HALA İŞLEDİKLERİ GÜNAHI GÖRMEMELERİ,NOT BEN BİR TARİKAT VE CEMAATDEN DEĞİLİM,ÇÜNKÜ BENİM REHBERİM KURANDIR,

yanıt0
yanıt0
Ali YILMAZdt.aliyilmaz@yahoo.com:

Allah işte.... böyle terse düşürür adamı.....beter ol...

91
10
yanıtYanıtla
Tüm 565 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title