Haberler

Başbakan Erdoğan: "Cemaat Yok Onlar Örgüt"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart seçimlerinin Türkiye'nin istikbalini belirleyeceğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mart seçimlerinin Türkiye'nin istikbalini belirleyeceğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Düzce mitinginde halka hitap etti. Düzce Anıtpark Meydanı'nda düzenlenen mitinge çok sayıda vatandaş katıldı. Mitingde konuşan Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu: "30 Mart seçimleri milletimiz için hayırlara vesile olsun. Seçime dört gün kaldı. Dört gün sonra oyumuzu kullanıyoruz. Türkiye'nin istikbalini bu sandıkta belirleyeceğiz."

Türkiye için çok önemli seçime gidildiğini anlatan Erdoğan, şunları söyledi: "Bu seçimde ya eski Türkiye kazanacak ya da yeni Türkiye kazanacak. Eski Türkiye'de yoksulluk, belirsizlik, kaos vardı. Eski Türkiye'de CHP zulmü vardı. Koalisyonların beceriksizliği vardı. Siz Düzce depremini yaşadınız. O depremin altında siyasi olarak beceriksiz Bahçeli kaldı. Biz de depremi yaşadık. Bir yılda Bingöl'ü, Van'ı inşa ettik. Bunlar bir şey yapmadılar ve kaçıp gittiler. Sen 5 yıl iktidar olmamış mıydın Bahçeli, 3 buçuk yılda kaçıp gittin. Eski Türkiye'de çeteler, cuntalar, mafya vardı. Kan vardı. 12 yıl mücadele ettik. Faiz lobisiyle kan lobisiyle uğraştık."

Yeni Türkiye'de umut kardeşlik, huzur, istikrar olduğunu anlatan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ey Bahçeli göreve geldik. Önümüze ne getirdiler biliyor musunuz? Zorunlu tasarruf adı altında kesilmiş para listesini? Kimden kestiler bu parayı halktan. Ne kadar 13 buçuk katrilyon. Üç yılda 13 buçuk katrilyonu biz ödedik."

ONLAR ÖRGÜT

Halkın "Düzce burada cemaat nerede" diye slogan atmasını kestiren Başbakan Erdoğan; şöyle karşılık verdi: "Cemaat yok ne cemaati örgüt örgüt."

Kılıçdaroğlu'dan iyi kasetçi olacağını anlatan Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "Bu kasetçilerin merkezi nerede? Unkapanı. Hani malum Baykal'la ilgili bir olay var ya. Bunu benim ayarladığı mı söylüyordu Kılıçdaroğlu denilen ahlak yoksunu adam. Açıklama yapsın diyor. Neyin açıklamasını yapacağım. Twitlerde bu ülkenin Başbakanına hakaret edilmesini tavsiye eden sensin. Ahlak yoksunusun. Böyle montajlarla falan bir yere varamazsın. Yarım saat içerisinde onu soysal medyadan kaldıran bir Başbakana o saygısızlığı yapamazsınız. Sen de o var. Pensilvanya'da da o var. Kasetleri Cd'leri beraber hazırlıyorsunuz. Dün için ne diyorlardı Türkiye'de kaos olacak. 17 Aralık dediniz olmadı. 25 Aralık dediniz olmadı. Seçim dediniz olmadı. Sizden yoğurt olmaz. Biz çalışıyoruz, biz bu millete sevdalıyız." - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

recep tayyip erdoğan türkiye cemaat düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title