Haberler

Başbakan Erdoğan Anmeg Hizmet Binasını Açtı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, içinde KONTV'nin de bulunduğu Anadolu Medya Grup (ANMEG) hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, içinde KONTV'nin de bulunduğu Anadolu Medya Grup (ANMEG) hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Konya Bilim Merkezi'nin açılışını yaptıktan sonra ANMEG hizmet binasına gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kurum yöneticileri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Törenin açılışında konuşan ANMEG Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer, 20 yıllık bir hayali hayata geçirdiklerini söyledi.

Törende konuşan Başbakan Erdoğan da, "Biz yola çıkarken ne dediysek oradayız. Biz kefenimizi giyerek bu yola çıktık. Onun için birilerinin meşru olmayan hevesleri, bizleri bu yoldan döndürmez. 22 yıllık yayın hayatında özellikle yerel yayıncılıkta KONTV'nin gerçekten farklı bir yeri var. Onlar da bugüne kadar dik durdular ve temennim odur ki, bu çizgilerini hiçbir zaman, hiçbir güce teslim etmeden sürdürmeleri. Zira medya her düşüncenin, her fikrin en önemli lojistik desteğidir. Bu lojistik destek devam ettiği müddetçe o fikrin toplumda yer bulması mukadderdir. Bugün teşekkür ziyaretimiz var Konya'ya. Büyükşehirler içerisinde Konya bir numara oldu. O gün rahatsızlığım sebebiyle gelememiştim. O gün Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu kardeşimiz 200 bin Konyalı'ya hitap ettiler, ben de televizyonda izledim. 68 miting yaptım o dönemde ama Konya ile Kayseri'ye gelemedim. Çok sevdiğim, saygı duyduğum Mevlana Hazretlerinin şahsı manevisinde özellikle ilim abidelerinin olduğu Konyamızda sizlere şükranlarımızı sunuyorum. Selçuklu mimarisinin bir güzel örneği olarak hizmete açıyoruz. KONTV'nin hayırlı hizmetlerde yolunun açık olmasını Rabb'imden niyaz ediyorum, yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının ardından Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Konya Valisi Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Milletvekilleri, ANMEG Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer ve davetlilerle birlikte ANMEG hizmet binasının açılış kurdelesini keserek binada incelemelerde bulundu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Ahmet Özer Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title